SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

OPINIE GSP Nașterea specialiștilor universali » Sau cum să le ocărăști gratuit pe Simona Halep și Cristina Neagu

Victor Ciutacu, jurnalist la postul România TV, le-a muștrulit pe Simona Halep și Cristina Neagu, într-o intervenție la GSP Live. +1   FOTO
Victor Ciutacu, jurnalist la postul România TV, le-a muștrulit pe Simona Halep și Cristina Neagu, într-o intervenție la GSP Live.

Articol de - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 22:04 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 22:30

Realizatorul TV Victor Ciutacu le-a muștruluit pe Simona Halep (29 de ani) și Cristina Neagu (32 de ani), într-o intervenție la GSP Live. 

Asistăm la apariția unor specialiști universali. Politică, sport, fizică cuantină, ornat de torturi, dresat de gheparzi, niciun domeniu nu are secrete pentru ei. Nu mai contează ce spui, nu mai contează cât de bine stăpânești subiectul. Important e să o faci cu încredere și să fii vocal. Acum, pe subiectul prezentului articol. Cred că fiecare e liber să își trăiască viața cât de demn poate. Cristina Neagu a ales, bat-o vina!, să își valorifice imaginea. 

Unii preferă prieteniile cu politicieni dubioși. Alții nu au nicio problemă în a gira știri false, informații de-a dreptul grosolane, ca în exemplele următoare: „BREAKING NEWS! Iohannis cere lege pentru amnistie și grațiere”, „Torționarii lui Kovesi îl sfidează pe noul șef DNA” sau „NEWS ALERT! Marcel Vela s-a prăbușit cu elicopterul”. 

Halep și Neagu n-or fi perfecte. Și-or fi supărat fanii, i-or fi supărat pe pariori, și-or și supărat și părinții când erau mici. Oricine e liber să le ocărască. Dar când un formator de opinie face asta, n-ar fi mai bine să aibă și niște argumente? 

Simona Halep și Cristina Neagu, criticate de Victor Ciutacu

Victor Ciutacu: „Cristina Neagu este foarte deranjată că joacă la 48 de ore, la 72 de ore” 

  • Cristina Neagu nu e singura deranjată de programul comprimat al turneelor finale. S-au plâns de asta și selecționeri, s-au arătat indignate și alte jucătoare, nu doar acum, ci și la edițiile anterioare. Între meciul cu Ungaria și cel cu Olanda, naționala României a avut o pauză de doar 18 ore, nu de 72;
  • E firesc să resimtă problemele fizice. Anul 2020 a fost unul mârșav pentru sportivi. Pe fondul pandemiei de coronavirus, pregătirea din vară a fost aproape inexistentă. Naționala a fost în imposibilitatea de a organiza un cantonament ca la carte. De meciuri amicale nici nu poate fi vorba. Adiacent cu toate acestea, Neagu a avut două perioade suplimentare de inactivitate, provocate de Covid-19 și de o accidentare.

Nu se urmărește sănătatea sportivelor, dar degeaba ne împotrivim noi, că nu avem ce face
- Bogdan Burcea, selecționer România

Victor Ciutacu: „Cristina e mult prea orbită de lumea asta a marketingului, în care nici măcar nu strălucește, că nu are contracte ca Messi și Ronaldo”

  • Ce înseamnă strălucire în domeniul publicității din România? Neagu e imaginea celui mai important brand de băuturi energizante din lume și îmi închipui că nu s-a milogit de ei pentru a obține acest privilegiu. Nu e singura firmă care s-a asociat cu interul stânga de la CSM București. Nu le numesc, dar nu există pauză publicitară, chiar și pe România TV, în care Cristina să nu poată fi reperată. 

Victor Ciutacu: „Sportul ăsta se face din pasiune, Cristina Neagu pare că o face din obligație” 

  • Da, domnule, spuneți-i dumnevoastră care e treaba cu handbalul. Cristina are doar 4 distincții de cea mai bună jucătoare a lumii și e golgeterul all-time al Campionatelor Europene. Cine a obligat-o să accepte convocarea? După accidentarea cumplită din meciul cu Ungaria, de la Europeanul precedent, putea foarte bine să se retragă. N-a făcut-o. A ales, după propriile-i spuse, să lupte pentru încă o medalie. Nu mai e la nivelul pe care îl așteptam toți, dar încă e cea mai bună. Deh, nu suficient de bună pentru toți.

67 de aruncăriși-a asumat Cristina Neagu la acest Campionat European. Nicio altă jucătoare, indiferent de națională, nu a avut mai multe tentative. Dar, da, Neagu nu mai e devotată cauzei :)

Victor Ciutacu: „Simonei Halep îi lipsește un staff cu adevărat profesionist din motive de machidonism, de ținut de bani. E singura care stă cu doi cetățeni de cârpeală prin jurul ei și totul se învârte în jurul lui tac-su”. 

  • Simona Halep îl are în staff pe Darren Cahill. Întrebați orice om, din orice colț al lumii, și va spune că australianul e în top 5 antrenori din tenisul feminin. Conform lui Horia Tecău, Cahill are un salariu de aproximativ un milion de euro pe sezon. S-a spulberat și mitul zgârceniei;
  • Cine sunt cei „doi cetățeni de cârpeală”? Să fie Virginia Ruzici, managerul Simonei, campioană la Roland Garros în 1979? Sau e vorba de Artemon Apostu-Efremov, unul dintre cei mai respectați antrenori din România?

340de săptămâni consecutive are Simona Halep în top 10 WTA. Dovada clară că nu știe să își managerieze cariera :)

Halep și Neagu, vârfurile sportului românesc

N-o să cad în patetism și n-o să spun că Halep și Neagu sunt bunuri naționale, persoane intangibile. Le putem analiza prestațiile, putem critica forehand-ul în cross și pasa în extremă, când e cazul. Dar mi se pare greșit să inventăm teme. Să ținem sportul departe de „elicoptere prăbușite” și să ne bucurăm de cele mai mari personalități ale ultimului deceniu.

Citește și alte știri despre Simona Halep și Cristina Neagu: 

Simona Halep, despre anul 2020: „Ei sunt adevărații supereroi!”

Cristina Neagu a răbufnit! Furioasă pe colege după dezamăgirea de la Euro 2020: „Se comportă ca și cum au cine știe ce realizări!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
tomtom67
tomtom67  •  17 Decembrie 2020, 20:14

Cristina Neagu a stat drept cu mana la inima cand a cantat imnul Romaniei, indiferent unde s-a aflat spre deosebire de acest ciutac, lipitoare nesimtita lipsita de coloana vertebrala care a lins si el pe unde a apucat.Ea isi va incheia cariera sportiva in curand devreme ce ciutacul va continua sa linga acolo unde se va putea si la cine va plati mai bine.Neuronul lui *** ar trebui sa inteleaga ca e normal ca Cristina sa acorde acum oaresce importanta si asigurarii unei situatii materiale ptr viitor, deoarece statul roman o va recompensa cu vreo medalie si niscaiva multumiri.Iar aluatul din care e facuta Cristina nu e compatibil cu ***....ca al ciutacului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  17 Decembrie 2020, 09:04
Postat de florar pe 17 Decembrie 2020, 09:03

Jitea are intenții bune dar le mai și comite și el...Oare Velea nu a căzut cu elicopterul...? Și Jitea sper sa te califici și să le ti piept și lui Banciu și CTP... Începutul este de salutat...

Dar Jitea te întrebi și ce treabă avea Ciutacu la GSP Live...?

florar
florar  •  17 Decembrie 2020, 09:03

Jitea are intenții bune dar le mai și comite și el...Oare Velea nu a căzut cu elicopterul...? Și Jitea sper sa te califici și să le ti piept și lui Banciu și CTP... Începutul este de salutat...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează