SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep și Darren Cahill, conectați de la distanță » Cum se implică australianul la antrenamente: „Am pus sistemul în funcțiune”

Simona Halep și Darren Cahill sunt conectați de la distanță +37   FOTO
Simona Halep și Darren Cahill sunt conectați de la distanță

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 17:19

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a reluat pregătirile în vederea mult așteptatului moment în care circuitul feminin va reîncepe. Artemon Apostu Efremov, unul dintre antrenorii jucătăoarei noastre, a oferit detalii despre cum decurg antrenamentele în această perioadă. 

Acesta a remarcat aportul pe care Darren Cahill îl are în continuare în pregătirea Simonei. Australianul monitorizează din Australia antrenamentele lui Halep, prin intermediul unui sistem pe care i l-a făcut cadou luna trecută. 

De când mă aflu în echipa Simonei, observ aportul imens pe care l-a avut în dezvoltarea Simonei (n.a - Darren Cahill). Comunică foarte ușor, foarte direct, vede foarte bine lucrurile și știe cum să transmită mesajul eficient. 

Săptămâna trecută, toate antrenamentele au fost în direct pentru Darren, am pus sistemul video în funcțiune. Ne mai dă feedback în timpul antrenamentului pe WhatsApp. E încântat că Simona stă pe teren, că se simte bine și are șansa să lucreze pe zgură, afară. În Australia e sezonul ploios, practic iarna, și zicea că e o vreme foarte frumoasă la noi. La el e frig și bate vântul”, a spus Artemon Apostu-Efremov, la emisiunea „Așii Tenisului”, de la Digi Sport. 

Darren Cahill, cadou pentru Simona Halep

Simona Halep încearcă să rămână conectată la pregătire, iar Darren Cahill tocmai ce a venit recent în sprijinul acesteia. Sportiva noastră a primit un colet de la antrenorul său, pachet trimis în România tocmai din îndepărtata Australie. Ce conținea el? Un sistem modern „PlaySight Go”, care are rolul de a monitoriza din mai multe unghiuri sesiunile de antrenament. 

FOTO. Imagini din cariera Simonei Halep

+33 FOTO

VIDEO. Alexandra Cadanțu a vorbit despere cele mai grele momente din cariera ei: „La 18 ani, am fost aproape să renunţ la tenis”

Citește și alte știri din tenis: 

2.000 de oameni în tribună la Belgrad! » Novak Djokovic răspunde criticilor: „Urmăm indicațiile”

Curtea de Apel, decizie în cazul validării lui Ion Țiriac la Federația Română de Tenis

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close