SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

VIDEO Simona Halep și Gică Hagi, spectacol pe ringul de dans » Melodia pe care cei doi s-au dezlănțuit

Simona Halep, a 11-a jucătoare a lumii, s-a căsătorit miercuri cu Toni Iuruc. Prezent la petrecere, Gică Hagi a făcut senzație pe ringul de dans. +30   FOTO
Simona Halep, a 11-a jucătoare a lumii, s-a căsătorit miercuri cu Toni Iuruc. Prezent la petrecere, Gică Hagi a făcut senzație pe ringul de dans.

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 19:30 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 19:48

Simona Halep, a 11-a jucătoare a lumii, s-a căsătorit miercuri cu Toni Iuruc. Prezent la petrecere, Gică Hagi a făcut senzație pe ringul de dans. 

Simona Halep și Gică Hagi au o relație specială. Cei doi au făcut spectacol pe ringul de dans, pe ritmurile melodiei „Unu-i Gică Hagi”, făcută celebră de formația Steaua di Vreari.

VIDEO cu Simona Halep și Gică Hagi pe ringul de dans

Nume grele la petrecerea de la nunta Simonei Halep

Printre numele importante care au participat la căsătoria Simonei cu Toni s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu sau Florin Răducioiu. 

„Să fie sănătoasă! Să se concentreze pe tenis că mai are mult timp de jucat! Mă uit la Serena și are 39 de ani, iar Simona face 30 de ani, deci are mult de jucat. M-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de la mine, dar le am la București și n-am apucat să iau una", a spus Năstase.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc!

Simona Halep și Toni Iuruc au avut cununia civilă miercuri, la Constanța, după care au sărbătorit alături de invitați într-un local de pe malul mării.

Cununia civilă dintre fostul lider mondial și logodnicul ei, Toni Iuruc, a fost programată ieri, de la ora 16:00, la Constanța. Petrecerea a avut loc la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai. După căsătorie, Simona, care va împlini 30 de ani pe 27 septembrie, își va păstra numele de familie, adăugându-l însă pe cel al soțului.

Simona Halep-Iuruc, așa cum se va numi sportiva după nuntă, a impus două reguli draconice la eveniment. În primul rând, le-a transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Apoi, le-a interzis acestora să aducă cadouri sau daruri în bani.

VIDEO Simona Halep s-a căsătorit azi cu Toni Iuruc! Primele imagini cu cei doi miri + Momentul în care Simona spune „Da!”

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

VIDEO Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe ritmurile lui Dan Bittman » Clipul publicat de sportivă

Simona Halep și-a anunțat programul din finalul de an » Participă la turneul de la Cluj-Napoca!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
rocky5
rocky5  •  17 Septembrie 2021, 23:09

S-au dezlănțuit, dar unde sunt masurile anti covid? Sau sunt obligatorii doar unora?

titiduru22
titiduru22  •  17 Septembrie 2021, 18:24
Postat de c23665 pe 16 Septembrie 2021, 23:21

Presa sportivă scrie pe larg despre... a treia căsătorie a lui Apostol Iuruc!!! Sau... e a patra?!?...

Vine si a patra :)))

titiduru22
titiduru22  •  17 Septembrie 2021, 18:22
Postat de rad_de_prosti pe 17 Septembrie 2021, 15:35

Sa le ajute Dumnezeu sa le fie bine, dar ma gandesc cu groaza cand o fi nunta la biserica, cred ca vreo 2 saptamani presa de specialitate o sa toace numai acest eveniment...

Findca lor le pasa de sport/susanele :)))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează