SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

VIDEO Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe ritmurile lui Dan Bittman » Clipul publicat de sportivă

Simona Halep a fost cea care a publicat pe contul său de Instagram imagini de la dansul mirilor +30   FOTO
Simona Halep a fost cea care a publicat pe contul său de Instagram imagini de la dansul mirilor

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 08:02 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 11:16

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, ieri, la Constanța, în prezența mai multor personalități ale sportului românesc și înconjurați de cei dragi.

Dincolo de ceremonia care a avut loc pe timpul zilei, momente speciale s-au petrecut și la petrecerea de azi-noapte de la clubul Fratelli din Mamaia, acolo unde presa n-a avut acces. 

Totuși, chiar Simona Halep a fost cea care a publicat pe contul său de Instagram imagini de la dansul mirilor, poate cel mai așteptat moment al serii. Îndrăgostiți până peste cap, cei doi au dansat într-un cadru intim, pe versurile lui Dan Bittman, invitat special la nuntă.

„Dragostea mea”, o melodie celebră a trupei Holograf, a fost cea care i-a acompaniat pe Simona și Toni în timpul dansului mirilor. De altfel, Dan Bittman și Loredana Groza, doi dintre interpreții favoriți ai sportivei, au cântat la petrecerea de seară

Nume grele la petrecerea de la nunta Simonei Halep

Printre numele importante care au participat la căsătoria Simonei cu Toni s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu sau Florin Răducioiu. "Să fie sănătoasă! Să se concentreze pe tenis că mai are mult timp de jucat! Mă uit la Serena și are 39 de ani, iar Simona face 30 de ani, deci are mult de jucat. M-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de la mine, dar le am la București și n-am apucat să iau una", a spus Năstase.

+26 FOTO

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc!

Simona Halep și Toni Iuruc au avut cununia civilă miercuri, la Constanța, după care au sărbătorit alături de invitați într-un local de pe malul mării.

Cununia civilă dintre fostul lider mondial și logodnicul ei, Toni Iuruc, a fost programată ieri, de la ora 16:00, la Constanța. Petrecerea a avut loc la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai. După căsătorie, Simona, care va împlini 30 de ani pe 27 septembrie, își va păstra numele de familie, adăugându-l însă pe cel al soțului

Simona Halep-Iuruc, așa cum se va numi sportiva după nuntă, a impus două reguli draconice la eveniment. În primul rând, le-a transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Apoi, le-a interzis acestora să aducă cadouri sau daruri în bani.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO+VIDEO Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc! Primele imagini cu cei doi miri + Momentul în care Simona spune „Da”

Ion Țiriac, elogiat de englezi: „Mai bogat decât Federer, s-a autointitulat playboy și iubește mașinile!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
rocky5
rocky5  •  17 Septembrie 2021, 18:25
Postat de misulica1 pe 16 Septembrie 2021, 09:05

E ciudat cum de a ales sa-i cante doua "extreme" complet negative...Pai daca au fost testati la intrare, cum a trecut "desfiguratul" de Bittman- un anticovidist celebru? De cealalta, ce sa mai vorbesc...

Dar că 300 de persoane au participat fără nici o distanțare sau măsură de protecție nu ți se pare ciudat? Înseamnă că ești de acord că măsurile sunt făcute doar pentru unii, șmecherii nu sunt obligați să le respecte!

imgb
imgb  •  17 Septembrie 2021, 01:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

armion
armion  •  16 Septembrie 2021, 19:34

Parcă dansa cu unchiul! Ce dreaqul a găsit la el în afară de experiență.Cu 13 ani mai bătrân și fost căsătorit.La valoarea și banii ei, putea găsi ceva mai bun!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează