SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep și viața de bucătar: a stricat clătitele :D Cum va fi masa de Paști

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 21:58

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) își petrece izolarea la reședința din București și își exersează abilitățile de bucătar. 

„Eu făceam clătite de mulți ani, dar am făcut o pauză mai mare. Prima oară nu mi-au ieșit, a doua oară au ieșit foarte bune, iar săptămâna trecută am citit eu într-o rețetă că trebuie să pun puțină sare. Cred că am pus cam multă și a trebuit să le arunc pe toate. Nu pot spune că am gătit foarte multe, doar salate și cartofi prajiți, chiar dacă nu sunt foarte buni”, a povestit Halep la TV Digi Sport.

Halep a slăbit în izolare

„De Paști o să comand mâncare, nu vreau să îmi stric sărbătorile. Chiar am comandat astăzi niște cozonaci. Trebuie să am grijă la kilograme, dar până acum sunt bine, am slăbit chiar un kilogram și ceva. Niciodată nu mi-am interzis să mănânc ceva, dar mereu am grijă cât mănânc. Dacă ai poftă, dar mănânci puțin, e ok”, a spus Simona.

VIDEO / Simona Halep și-a revenit după accidentarea la picior

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Rogers Cup, turneu pe care Simona Halep l-a câștigat de două ori, anulat din cauza coronavirusului

COVID-19. Simona Halep șocată de ce se petrece în lume: „E ceva de domeniul fantasticului!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close