SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

SIMONA HALEP // Simona Halep a scăpat de două favorite la Shenzhen + Ce culoar are jucătoarea noastră

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 18:04

Simona Halep s-a calificat în turul doi de la Shenzhen și pare să aibă parte și de noroc la turneul din China.

Două dintre cele 8 favorite au fost eliminate încă din runda inaugurală și astfel traseul Simonei s-a ușurat. Wanh Qiang, favorita numărul 5, și grecoaica Maria Sakkari, a 7-a favorită, sunt cele două jucătoare eliminate. Sakkari era totodată și cea mai periculoasă jucătoare de pe partea de tablou a Simonei.

Culoar facil pentru Halep

Simona urmează să joace în turul doi de la Shenzhen cu chinezoaica Ying-Ying Duan, locul 91 WTA. Specialiștii anticipează că jucătoarea noastră nu va avea probleme cu reprezentanta gazdelor și se va impune în două seturi.

În viziunea acelorași specialiști, Simona ar urma să evolueze apoi în "sferturi" cu învingătoarea dintre bielorusa Aryna Sabalenka, locul 73 WTA, și jucătoarea din Muntenegru Danka Kovinici (123 WTA). Cu oricare ar juca, specialiștii consideră că meciul va fi ușor pentru Halep.

Dacă va trece mai departe, Simona ar urma să dea peste Timea Babos sau Irina Begu, iar în finală s-ar lupta cu Sharapova sau Jelena Ostapenko.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
140830930038319
Sofica Radu  •  02 Ianuarie 2018, 09:27

Ok

catalynn
catalynn  •  02 Ianuarie 2018, 07:16

Uite ca scapa si de Buburuza :-)))) Haterii vor trebui sa ia inca o pauza lunga :-))) Frumos meciul de dublu, mai ales super tie breakul :-))) Succes in continuare! :-)))

titiduru22
titiduru22  •  02 Ianuarie 2018, 07:06
Postat de Tenis Baschet pe 02 Ianuarie 2018, 00:00

Ar fi frumos să avem finală românească.

O nebunie !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează