SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

CTP DUPĂ SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // VIDEO Riscă Simona să fie pedepsită?! CTP a observat un gest periculos: „Sper ca WTA să nu-l fi văzut”

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 12:12

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, s-a calificat în turul III la Australian Open după ce a trecut de americanca Sofia Kenin, 20 de ani, locul 37 WTA, scor 6-3, 6-7, 6-4.

  • În turul III, Simona Halep se va duela Venus Williams, locul 36 WTA, care a trecut de Alizet Cornet, scor 6-3, 4-6, 6-0. Partida se va juca sâmbătă dimineață, organizatorii urmând să anunțe ora de start;

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre Simona Halep și a dezvăluit că în timpul meciului cu Kenin a văzut că Florin Segărceanu, care nu este antrenorul Simonei Halep, i-a dat un sfat din lojă liderului WTA. Astfel, dacă organizatorii ar ține cont de gestul lui Segărceanu, Simona ar putea avea de suferit.

„S-a văzut azi lipsa de meciuri. De exemplu, micile contracturi pe care le-a avut Simona la mușchii fesieri, în finalul meciului. Cea mai mare problemă a fost lipsa unui antrenor.

La un moment dat s-a intors spre tribune și întreba «ce să fac?». A avut și o răbufnire, dar cei din lojă trebuie să suporte și asa ceva. Asta e o formă de descărcare a Simonei.

Florin Segarceanu, care nu e antrenorul ei, i-a dat o indicație importantă din mână, care sper să nu fi fost observată de WTA. I-a făcut semn să dea mai curbat, să nu mai dea plat, ceea ce Simona a și făcut. A pus-o pe Kenin în mare încurcatură”, a declarat Cristian Tudor Popescu la TV Pro X.

La fel ca Serena

Gestul făcut de Segărceanu este asemănător cu cel făcut de Patrick Mouratoglu, antrenorul Serenei Williams, în finala US Open cu Naomi Osaka. Atunci, arbitrul a penalizat-o pe Serena, iar jucătoarea a făcut scandal. (Detalii aici)

 

Rezumatul video al meciului

Citește și:

Cristian Geambașu, după Halep - Kenin: „Simona nu o spune răspicat, dar toată lumea înțelege ce se întâmplă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
klauz
klauz  •  18 Ianuarie 2019, 05:50

Pe aceeasi linie de gandire, de aiai acoperiti cu totii frauda halepei de la Beijing? E evident pentru topata lumea ca nu s-a "accidentat", ci a fost o scuza pentru a pune capat unui meci in care era SURCLASATA complet. Nu a avut "hernie de disc", bine ar fi sa faca acum. Nu poate preciza urmatoarele aspecte care dovedesc minciuna ei, pe care WTA sau procuratura americana (locul incorporarii WTA) sau procuratura chineza (locul infractiunii) o vor ancheta: unde si-a facut "RMN"-ul? cine e "doctorul" care i-ar fi pus acest "diagnostic"? cine e "doctorul" care dupa cateva zile a "diagnosticat-o" ca "hernia" ei nu se agraveaza niciodata, nu o impiedica sa joace si "trece" de la sine? De ce ferindu-se sa dea detaliile astea decisive, a indicat public doar numele un parlit de masor, prertinde ca ala a "vindecat-o" de "hernie" cu masaje??? Intreab-o astea si te prinzi ca e o mincinoasa cronica.

klauz
klauz  •  18 Ianuarie 2019, 05:43

CTP-ule, DE CE speri tu sa scape halepa neprinsa? Daca a incalcat regulamentul, parerea ("speranta") ta e sa nu fie prinsa??? Foarte curios... O mentalitate de hot, tipica acestui popor de habarnisti si mincinosi.

10204903779695216
Constantin Mihailescu  •  18 Ianuarie 2019, 05:08

Lasa-ti fata sa joace cum simpte ea. Serena si-a iesit din fire. Nu a stiut cum sa-si deranjeze adversara. Atitudinea ei a fost deplasata. Cand pierzi , pierzi cand castigi, castigi.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează