SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, "speriată" de o rivală de la Turneul Campioanelor: "Este o jucătoare excelentă, extrem de puternică!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 12:36

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este calificată pentru a cincea oară consecutiv la Turneul Campioanelor. Românca e de părere că Naomi Osaka (7 WTA) poate produce surpriza la Singapore.

"Naomi Osaka tocmai a câștigat un turneu de Mare Șlem. Este o jucătoare excelentă, în ciuda faptului că are doar 20 de ani. Este extrem de puternică, are un viitor strălucit. Sunt sigură că va face o figură frumoasă la Turneul Campioanelor.

Competiția de la Singapore este foarte dificilă. Nici nu ar avea cum să fie altfel, după un sezon epuizant. Trebuie să îți dozezi bine efortul și să lași acolo tot ce poți. Nu m-am descurcat foarte bine în sezoanele precedente. Obiectivul meu este să trec de grupe, dar sunt conștientă că va fi dificil", a declarat Halep pentru Reuters.

Naomi Osaka (20 de ani) a obținut primul titlu de Mare Șlem din carieră anul acesta, la US Open. A trecut într-o finală controversată de Serena Williams (16 WTA), scor 6-2, 6-4.  

Vezi și: Simona Halep ia postura de lider WTA în serios » Se pune contra Serenei în scandalul de sexism: "Nu am altceva de adăugat!"

Simona Halep, traseu dificil la Wuhan » O așteaptă meciuri tari pe liderul WTA

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
emilou
emilou  •  22 Septembrie 2018, 13:09

Finala nu a fost controversata. Superioritatea japonezei a fost foarte clara. Controversa incepe de la purtarea Serenei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează