SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

VIDEO Simona Halep a dezvăluit marele obiectiv, după căsătoria cu Toni Iuruc: „Îmi doresc tare mult!” + ce se întâmplă cu trofeele ei și cadourile speciale primite

Simona Halep (29 de ani, 11 WTA) a oferit primele declarații după căsătoria cu Toni Iuruc. A vorbit despre planurile de viitor, despre obiectivul pe termen scurt și despre cadourile primite la evenimentul de joi. +6   FOTO
Simona Halep (29 de ani, 11 WTA) a oferit primele declarații după căsătoria cu Toni Iuruc. A vorbit despre planurile de viitor, despre obiectivul pe termen scurt și despre cadourile primite la evenimentul de joi.

Articol de , - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 21:47 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 22:11

Simona Halep (29 de ani, 11 WTA) a oferit primele declarații după căsătoria cu Toni Iuruc. A vorbit despre planurile de viitor, despre obiectivul pe termen scurt și despre cadourile primite la evenimentul de joi. 

Simona Halep a fost prezentă vineri la lansarea platformei „Tennis Win”, un proiect coordonat de Gică Popescu. Este vorba despre o idee inovativă, o rețea socială pentru iubitorii tenisului, care poate funcționa și ca un magazin online. La eveniment au fost prezenți și Ilie Năstase sau Horia Tecău.

VIDEO Simona Halep, primele declarații după căsătoria cu Toni Iuruc

„Sunt emoționată puțin, dar când ești cu Ilie pe teren, totul e bine. Sunt într-un moment de euforie destul de prelungit. Sunt bucuroasă, fericită de ce se întâmplă în viața mea, sunt sănătoasă. Nu sunt schimbări, doar emoționale. E o emoție frumoasă.

M-am bucurat să am aproape toți invitații. A fost o seară de neuitat. M-am bucurat, am dansat foarte mult. Încă mă dor tălpile. Îi mulțumesc lui Toni, el s-a ocupat de tot. Nu, nu se va schimba nimic la tenis, va rămâne numele Halep, ca până acum. În viața de zi cu zi, voi fi Halep-Iuruc”, a povestit Simona. 

Simona Halep așteaptă cadoul de la Ilie Năstase

„Trebuie să îl întrebați unde este racheta mea. Încă nu mi-a adus-o.

 O să plec câteva zile, o să fie o săptămână de miere. Mă voi detașa de tot, a fost mult stres, multe emoții.

Cele mai frumoase cadouri? Racheta de tenis de la doamna Ruzici. Bine, astea au fost cadouri cerute de mine. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a jucat la Roland Garros. Toni face o camera, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele. A vrut câte o rachetă și de la de la domnii Țiriac și Năstase. Bărbații se lasă greu, observ”, a spus Halep. 

Mi-au scris foarte multe fete din circuit. E un lucru extraordinar să vezi că lumea te felicită și în afara tenisului. Sunt fete deosebite, suntem ca o familie. E o plăcere.
- Simona Halep

Simona Halep, planuri importante pentru viitor

Simona Halep va participa la trei turnee în finalul anului 2021: Indian Wells, Moscova și Transylvania Open, competiție pe hard, organizată la Cluj. 

„Am emoții, mă tot gândesc la acel turneu (n.r. Transylvania). O să am o susține bună, nu sunt într-o perioadă cu încredere ridicată, vin după accidentare. La Indian Welles merg pentru că este Mandatory, la Moscova pentru că am câștigat acolo și am avut mereu un sentiment plăcut. La Cluj sunt oameni frumoși, mereu m-au întâmpinat cu multă căldură.

Mai vreau să joc 3 ani, să vedem cum o să fiu cu accidentările. Îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10. Fac tot ce pot. Totul va fi un bonus în continuare”, a concluzionat Halep. 

Nume grele la petrecerea de la nunta Simonei Halep

Printre numele importante care au participat la căsătoria Simonei cu Toni s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu sau Florin Răducioiu.

„Să fie sănătoasă! Să se concentreze pe tenis că mai are mult timp de jucat! Mă uit la Serena și are 39 de ani, iar Simona face 30 de ani, deci are mult de jucat. M-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de la mine, dar le am la București și n-am apucat să iau una", a spus Năstase.

VIDEO Simona Halep și Toni Iuruc, moment superb 

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Iulia Albu a analizat ținutele purtate de Simona Halep la nunta cu Toni Iuruc: „E surprinzător!”

VIDEO Simona Halep și Gică Hagi, spectacol pe ringul de dans » Melodia pe care cei doi s-au dezlănțuit

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
3459626967415303
Marian Stan  •  20 Septembrie 2021, 23:54
Postat de 4don pe 19 Septembrie 2021, 03:20

Cine e gica Popescu?…..aaaa sta pe lângă hagi…in rest zero

Gică Popescu a fost căpitanul Barcelonei. Cred că tu nu ai nici bani să mergi până acolo și să-ți iei un bilet la meci. Nu mai vorbi despre chestii pe care nu le înțelegi. A, da, a făcut și tâmpenii (a căzut de fraier intrând în cârdașie cu fam. Becali) dar ca jucător, jos pălăria!

4don
4don  •  19 Septembrie 2021, 03:20

Cine e gica Popescu?…..aaaa sta pe lângă hagi…in rest zero

267890
267890  •  18 Septembrie 2021, 13:31

Nu se va schimba nimic, aceleasi urlete, acelasi joc meschin, aceleasi grimase de gladiator. Cat proveste top 10, îi urez succes spre top 50. Iar viata ei personala, chiar nu prezinta niciun interes.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează