SPORTURI  »  TENIS  »  ANUNȚ

NEWS ALERT Simona Halep confirmă un transfer în staff și următorul turneu: „E oficial”

Theo Cercel, în dreapta Simonei Halep
Theo Cercel, în dreapta Simonei Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 18:50 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 19:02

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) va participa la un eveniment demonstrativ la Johannesburg, în Africa de Sud, pe 18 și 19 decembrie 2021. 

„Este oficial. Sunt încântată să anunț că voi participa la turneul Africa Cares, la Johannesburg, Africa de Sud, pe 18 și 19 decembrie. Evenimentul folosește tenisul ca un mijloc pentru a susține lupta împotriva violenței de gen”, a scris Simona Halep pe Facebook.

It’s official! I’m excited to announce that I will be participating in the #AfricaCaresTennis tournament in...

Posted by Simona Halep on Monday, November 22, 2021

Theo Cercel a revenit în staff-ul Simonei Halep!

Tot azi, Simona a confirmat revenirea lui Theo Cercel în staff. În ultimele două sezoane, preparatorul fizic a lucrat alături de Sorana Cîrstea. 

Simona Halep a decis să renunțe la serviciile lui Theo Cercel chiar înainte de Australian Open 2020. 

În 2016, Simona l-a mai concediat o dată pe Cercel, dar lipsa de colaborare dintre cei doi a durat doar o scurtă perioadă de timp.

Toată lumea este acasă acum. Vă mulțumesc băieți pentru că sunteți echipa și familia mea. Să muncim, dar mai întâi zâmbim 😊 Pentru Theo zâmbetul este un proces în desfășurare
Simona Halep, pe Instagram

2013este anul în care Simona Halep și Teo Cercel au început prima dată colaborarea

Simona Halep a avut un an teribil. Accidentările nu i-au permis să câștige vreun titlu WTA și au dus-o până pe locul 20 WTA. Dubla campioană de Grand Slam a avut probleme și la ultima competiție, WTA Linz, de unde a fost nevoită să se retragă înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian.

Locul Simonei Halep în clasamentul WTA la final de sezon » Cea mai joasă clasare din 2012 până în prezent
WTA
Locul Simonei Halep în clasamentul WTA la final de sezon » Cea mai joasă clasare din 2012 până în prezent

SImona Halep, turneu caritabil înainte de Crăciun

Simona va începe pregătirea pentru viitorul sezon mai devreme, cu o competiție caritabilă, „Africa Cares”, chiar înaintea Crăciunului. 

Halep va păși pe teren alături de nume legendare din istoria recentă a tenisului, Venus Williams sau Martina Hingis.

Scopul competiției a fost explicat de Martina Hingis: „Violența domestică și discriminarea între sexe continuă să fie o problemă stringentă. Abia aștept să participa la acest eveniment. Vreau să atrag atenția în această direcție, să mișcăm lucrurile în privința acestui comportament violent”.

Simona Halep: „2021 a fost un an greu de descris”

„Ei bine... 2021 a fost hmmmm, greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an care m-a provocat mult. Chiar de la început am simțit o mare durere în inimă, fiindcă ne-am pierdut pe cineva foarte apropiat, pe mătușa mea. Era o femeie puternică, o persoană specială, care mereu va fi în inimile noastre.

A fost cel mai dur moment pentru mine și mi-a luat ceva să accept, dar am înțeles până la urmă că asta este viața și că trebuie să depășim orice durere și să fim puternici. Eram epuizată emoțional de o perioadă de timp și după aceea am început să sufăr din cauza unor mici accidentări, până când a venit cea mare, de la gambă, în Roma.

Nu am știut cum să o abordez, fiindcă niciodată nu trăisem așa ceva. Dorința mea de a juca era imensă, dar nu am putut intra pe teren pentru câteva luni și a trebuit să ratez dragul meu Roland Garros și nu mi-am putut apăra titlul la Wimbledon. Am început să mă lupt cu încrederea și să mă întreb dacă mă pot întoarce la nivelul la care eram, dacă mai puteam să mă bizui că fizicul meu va rezista.

Derulând rapid până în acest moment și lucrul de care sunt cel mai mândră acum, după toate aceste provocări, este că sunt încrezătoare că voi juca bine în curând și, cu muncă multă, voi crea momente speciale pe teren. Acest an nu a început bine, dar l-am terminat într-un mod pozitiv și sunt entuziasmată pentru ce urmează”, a transmis Simona Halep, printr-un mesaj postat pe Facebook.

VIDEO. Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep: „Vai de mine și de mine! Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

Citește și alte știri din tenis: 

Se retrage? Anunțul făcut de elvețian: „Ar fi o minune să fiu acolo!”

Shuai Peng ar fi trimis primul mesaj de la dispariție, dar WTA îl contestă! Susține că nu ar fi fost scris de ea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  22 Noiembrie 2021, 21:02

Poate asa mai aude si lumea de ea. Ca de la o vreme...

bobby_axelrod
bobby_axelrod  •  22 Noiembrie 2021, 19:42

Ciorba reincalzita.Sorana nu l-a dat afara de bun ce e.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează