SPORTURI  »  TENIS  »  JOCURILE OLIMPICE

VIDEO Simona Halep va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 » Presiune pe Covaliu: „Ai grijă, se înregistrează!” :)

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 17:40

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a revenit astăzi în țară după triumful de la Wimbledon 2019. Președintele COSR, Mihai Covaliu, a confirmat oficial în premieră că Simona va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Întrebată de un jurnalist, în Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni, dacă va accepta să fie port-drapelul României, Halep i-a aruncat provocarea lui Covaliu, șeful COSR aflat în spatele ei: „L-aș ruga pe domnul Covaliu, dacă nu e prea mare presiunea, să ne spună dacă și este de acord.”

Președintele COSR a confirmat decizia, „sub presiunea” Simonei, care l-a și atenționat în glumă: „Ai grijă, se înregistrează!”. :)

Halep și-a setat drept următor obiectiv o medalie la Olimpiadă: ”Vreau să ating forma de la Wimbledon și să câștig. Vreau aurul, dar știu că este greu. O să joc în toate probele pentru a lua o medalie. Orice fel de medalie va fi minunată!”.

Vezi și: 

SIMONA HALEP A AJUNS ÎN ROMÂNIA // VIDEO Primire de gală pentru campioana de la Wimbledon 2019

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  19 Iulie 2019, 09:48
Postat de Dan Constantin Petre pe 15 Iulie 2019, 19:44

A fost oportuna interventia Simonei. Atribuirea titlului de portdrapel s-a discutat si cu ocazia Olimpiadei dela Rio si un gimnast asl carui nume prefer sa-l omit a intervenit spunand ca aceasta onoare ar trebui sa revina cuiva care a castigat medalii in competitiile olimpice anterioare

Total de acord cu acel gimnast! Eu prefer sa-ti omit tie numele. xD

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  16 Iulie 2019, 10:11

La modul general, fără aluzii: cercetați rezultatele de la tenis ale ultimelor 7 ediții și vedeți clar interesul marilor jucători pentru turneul olimpic. De când ITF i-a obligat foarte multe staruri au făcut act de prezență și au luat bătaie din primul tur,

10154976492293690
Szasz Andrei  •  15 Iulie 2019, 20:04

Avea dreptate si gimnasta respectiva cu 3 medalii de aur la J.O. de la Atena. Si gimnastii muncesc din greu pt. a castiga acele medalii si premiile in bani sunt departe de cele oferite la competitiile de tenis. Daca esti campion olimpic cu mai multe medalii de aur, de ce sa nu ai aceasta onoare de a purta steagul tarii la festivitati ? Nadia Comaneci a devenit celebra si a obtinut 7 note de 10 tocmai la jocurile olimpice, nu la campionate mondiale sau europene, deci cred ca in 1975 la europenele de la Skien deja obtinuse macar o nota de 10, dar pe coperta revistei Time a aparut dupa Olimpiada de la Montreal, nu-i asa ? Daca ar fi sa intrebati o jucatoare de tenis, pe Serena sau Venus chiar, daca ar renunta la un titlu de Grand Slam din cele multe cucerite de ele pt. o medalie de aur la olimpiada, cred ca ar fi de acord ! Acum nu stiu daca Simona ar renunta la titlul de la Wimbledon pt. un aur olimpic la simplu, dar daca ar castiga inca o data la Wimbledon, probabil ca ar face schimbul pt. medalia de aur olimpica ! Intrebati-l pe Horia Tecau, la ce titlu tine mai mult, la argintul de la Rio sau la titlul de la Wimbledon, lasand la o parte premiile in bani !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează