SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep va juca la Toronto, însă obiectivul său e cu totul altul: "E cel mai important turneu pentru mine"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 22:57

Simona Halep, locul 3 WTA, și-a anunțat prezența la turneul de la Toronto care va începe pe 10 august. Românca a vorbit pentru site-ul oficial al WTA despre obiectivele sale.

"Lupt doar cu gîndul să ajung la Singapore. La începutul anului mi-am propus să joc din nou acolo. Este cel mai important turneu pentru mine, unul dintre cele mai mari ale anului. Doar cele mai bune opt jucătoare participă, de aceea fiecare meci e ca o finală. Ai partide grele din prima zi!

Singapore înseamnă mult pentru mine. A fost pentru prima dată cînd am participat în 2014 și a fost ceva extraordinar să o înving pe Serena. Fanii din Singapore sînt minunați, m-au susținut mai mult decît am văzut în alte locuri. Poate că anul acesta voi juca și mai bine. Fanii mă ajută să ating cel mai înalt nivel pe teren. Anul trecut am făcut tot posibilul pentru a cîștiga fiecare meci",

Directorul turneului de la Toronto, Karl Hale, a anunțat participarea Simonei Halep la competiția din Canada: "Sîntem încîntați că Simona a ales să participe la Rogers Cup în acest an. E o jucătoare energică și încîntătoare, care are rezultate foarte bune. Sîntem fericiți să o vedem aici".

Rogers Cup este primul turneu la care va participa Halep după eliminarea suferită în primul tur, la Wimbledon, la 30 iunie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mutu57
mutu57  •  28 Iulie 2015, 17:20
Postat de Niculae Blaga pe 28 Iulie 2015, 07:50

OBIECTIVUL EI ESTE PROSTIA CRASA SI ANTIROMANISMUL

Nea Blaga, mata trebuie sa fii vreu geniu pustiu si un patriot inflacarat - dar eu n-am prea auzit de matale. Ia explica-mi si mie ce ziare internationale te-au laudat, ce personalitati internationale te-au laudat la TV, ce cluburi de suporteri ai sa ma alatur si eu. Poate esti printre primii 3 din lume (sau un satul mneatale) la ceva - comentarii prostesti le GSP, batut de musca, taiat frunza la cani, scris fara sa te gandesti...

1429283900726653
Niculae Blaga  •  28 Iulie 2015, 07:50

OBIECTIVUL EI ESTE PROSTIA CRASA SI ANTIROMANISMUL

englezu
englezu  •  28 Iulie 2015, 07:20

Sper sa fi sincera cand afirmi ca " fanii ma ajuta .... ". Poate vei gasi resurse pentru un comportament la nivelul talentului tau ! Succes !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează