SPORTURI  »  TENIS  »  VACCIN CORONAVIRUS

Întrebare frontală pentru Valeriu Gheorghiță: „De ce ați vaccinat-o pe Simona Halep cu Pfizer, iar pe profesori cu Astra Zeneca?” » Ce explicații a dat

Simona Halep +33   FOTO
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 10:17 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 10:38

Medicul militar Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, a fost chestionat despre cum s-au distribuit vaccinurile și a primit și o întrebare despre Simona Halep.

Un profesor a trimis un mesaj în timpul emisiunii de la Digi 24 și i-a spus ui Valeriu Gheorghiță că s-a vaccinat în același centru cu Simona Halep, dar spre deosebire de jucătoare, care s-a vaccinat cu Pfizer, a primit un vaccin de la AstraZeneca, asupra căruia au existat mai multe suspiciuni, clarificate de autorități.

„De ce profesorii au primit vaccinul AstraZeneca, iar Simona Halep s-a vaccinat cu Pfizer?”, a fost întrebarea adresată medicului Valeriu Gheorghiță, iar acesta a explicat decizia luată în cazul dublei campioane de Grand Slam 

„La Simona Halep nu a fost o excepție. Am făcut o schemă necesară pentru o campioană a României. Ne-a comunicat că are concursuri și că avea nevoie de cea mai scurtă perioadă între prima doză de vaccin și rapel, iar cu Pfizer sunt doar trei săptămâni”, a spus Valeriu Gheorghiță potrivit Libertatea.

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a plecat în SUA pentru a jucat la turneul de la Miami și a primit și a doua doză de vaccin anti COVID-19, cu două zile mai devreme decât era prevăzut. 

Sunt foarte liniştită după ce am făcut vaccinul şi rapelul. Am şi făcut virusul, aşa că mă simt mai confortabil decât în august şi de aceea mă duc în America. N-am avut nicio reacţie, zero, m-am bucurat, pentru că am fost un pic cu emoţii înainte. Dar n-am simţit nimic. L-am făcut mai devreme cu două zile, am întrebat dacă există un risc. Mi-au spus că nu, că poate fi făcut între 19 şi 21 de zile şi l-am făcut
- Simona Halep

VIDEO Simona Halep a plecat în SUA pentru turneul de la Miami 

Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep, optimistă la plecarea spre Miami: „Abia aștept să merg să joc” + Cum s-a simțit după ce a efectuat rapelul de la vaccin

Pentru ce luptă Simona Halep la Miami » Organizatorii au scăzut drastic premiile

Playtech: BOMBĂ! Bill Gates, anunț înfiorător. Boala cu care ne vom confrunta, vom fi victime


Comentarii (87)
paiazze
paiazze  •  21 Martie 2021, 17:09

Lasati, ca vin rusii cu Sputnik-ul lor pe turnanta. Sunt sigur ca fanii lui Sosoaca il vor aprecia mult mai mult. La ala nu va mai conta ca a fost realizat in cateva luni.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  21 Martie 2021, 10:42
Postat de berceni pe 21 Martie 2021, 08:55

E vaccin nu ser benedic rață! Citeste ce e ala ser ***.

Băi, prost de berceni,ție ți-ar trebui un antidot contra tampeniei,ceea ce din păcate, nu există. Ce ar fi să nu mai citești tu,prost cu clopote, ce postez eu,că și așa nu pricepi nimic din nimic, iar pentru nine e pierdere de vreme și mă descalific coborând la gradul tău cras de incultură!!!

berceni
berceni  •  21 Martie 2021, 08:56
Postat de bimbaq pe 20 Martie 2021, 14:29

Asta-i tot, nu poti veni cu nici un argument? Nu te poti lupta cu aceste "surse obscure"? The Lancet e destul de ne-obscur pentru tine? Sau The New England Journal of Medicine? Daca OMS accepta Ivermectina in tratamentul COVID, precum SUA printre altii, in viitor, ce ai sa faci?

N-o sa accepte niciodata o asemenea aberatie.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează