SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS 6-3, 6-3 // VIDEO Halep, discurs plin de respect: „E o plăcere să joc împotriva surorilor Williams”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 01:03

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de americanca Venus Williams (38 de ani, 43 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Miami, scor 6-3, 6-3. Românca a declarat la final că înfruntările cu surorile Williams sunt o reală satisfacție pentru ea. 

„Mă bucur că sunt de atât de mult timp în topul tenisului mondial. Asta înseamnă că munca pe care am depus-o până acum a dat roade. E minunat să mă aflu în această poziție.

Știam că Venus nu renunță niciodată, că trebuie să fiu agresivă, să alerg mult și să lupt. M-am descurcat bine, am stat aproape de linia terenului și am lovit puternic. E o plăcere de fiecare dată să joc împotriva surorilor Williams”, a declarat Simona Halep la final. 

calcule pentru locul 1 WTA

Simona Halep are în acest moment drum liber spre primul loc WTA.

  • Dacă va câștiga turneul de la Miami, românca va ocupa din nou locul 1 WTA, ajungând la 6392 de puncte.
  • Simona poate deveni lider și dacă nu va câștiga turneul. Trebuie să joace însă finală, iar Petra Kvitova, 2 WTA, să nu se califice în ultimul act.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS 6-3, 6-3 // VIDEO Halep, kriptonita lui Venus » Românca e în „sferturi” la Miami și face încă un pas mare spre locul 1 WTA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
bazinga
bazinga  •  26 Martie 2019, 18:01

Venus este Matusalem al tenisului feminin ...la 38 de ani,ce mai astepti de la ea?

supereduardo10
supereduardo10  •  26 Martie 2019, 16:14

La ce culoar are sunt toate sansele sa ajunga in finala deci si nr. 1 e la indemana. Sa speram ca nu prinde deloc o zi proasta si ajunce in finala. Astept cu nerabdare meciurile. Hai Simona!

whiteredarad
whiteredarad  •  26 Martie 2019, 11:05
Postat de valyomanyd pe 26 Martie 2019, 09:35

E ca nu stii ca aceasta jucatoare de 38 de ani a invins saptamana trecuta locul doi mondial ? Bine, tu esti un hater obosit, nu stii tu din astea :))

Trebuie sa fim corecti, o fi avand Venus Williams 38 de ani, insa nu varsta a limitat-o cu Simona, cit starea ei fizica. Am vazut-o bandajata, de la umar , la mana, s-a vazut ca , arma ei de seama, serviciulnu l-a putut face la un nivel bun. Aseara Venus a fost mult sub Polona Herzog, dar ramane o jucatoare de top, care poate sa bata pe oricicine,..daca e sanatoasa. Cit despre Simona..ea si-a facut treaba, dar, de acum , incolo ne va dovedi ,.daca este in crestere. Eu, sincer nu o vad mai buna, ca in toamna ,are ambitie, hotarare, mobilizare, dar nesustinute de lovituri de nivelul nr 1 WTA. Inca...Vom vedea !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează