SPORTURI  »  TENIS  »  KREMLIN CUP

Simona Halep, calificare în sferturi la Kremlin Cup » Victorie în două seturi cu Veronika Kudermetova

Simona Halep +6   FOTO
Simona Halep

Articol de - Publicat joi, 21 octombrie 2021 20:45 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 21:15

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) s-a calificat în sferturile de la de la Kremlin Cup, după ce a trecut de Veronika Kudermetova (24 de ani, 32 WTA), scor 6-1, 7-6(4).

  • Simona Halep o va întâlni pe Maria Sakkari (26 de ani, 7 WTA). Aceasta a trecut în optimi de Anna Kalinskaya (6-2, 1-0), după ce adversara s-a retras în setul doi. 
  • Meciul se va juca vineri, în jurul orei 16:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport 2

Simona Halep a jucat excelent în duelul cu favorita publicului de la Moscova și se pregătește de meciul cu Maria Sakkari.

Simona Halep, victorie cu Veronika Kudermetova la Kremlin Cup

Jucătoarea noastră a avut un joc excelent în fața lui Kudermetova, având momente foarte bune de joc și controlând schimburile lungi de mingi.

+2 FOTO

În primul set, Simona a început excelent. A condus cu 4-0, după două break-uri și a ratat să facă 5-0, după ce a pierdut trei mingi de break. De la 4-1, Simona s-a aflat din nou la conducerea game-ului și a câștigat setul cu 6-1, după 34 de minute.

În setul doi, Simona a avut 3-1, dar Kudermetova nu a renunțat și a egalat. De la 3-3, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 6-6. În tie-break,  Halep a jucat mai bine, s-a impus și și-a asigurat victoria. 

Ce urmează pentru Simona Halep la Kremlin Cup » Duel cu una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit
KREMLIN CUP
Ce urmează pentru Simona Halep la Kremlin Cup » Duel cu una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit
Simona Halep, calificare în sferturi la Kremlin Cup » Victorie în două seturi cu Veronika Kudermetova

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Desfășurarea meciului Simona Halep - Veronika Kudermetova 6-1, 7-6 (4)

Set și meci Simona Halep: Halep câștigă break-ul, 7-4, și se califică în sferturi

Game Kudermetova, 6-6: Avem tie-break, după ce Kudermetova și-a câștigat serviciul

Game Halep, 6-5: Simona câștigă rapid game-ul și e din nou aproape de victorie

Game Kudermetova, 5-5: Setul se prelungește, după ce Kudermetova a egalat.

Game Halep, 5-4: După un game echilibrat, Simona este la un pas de câștigarea meciului

Game Kudermetova. 4-4: Simona a ratat o șansă importantă în acest game. A condus cu 30-0, dar a fost egalată de rusoaica și a pierdut game-ul

Game Halep, 4-3: Simona preia din nou conducerea. După un început ezitant de game, Halep a revenit și a câștigat game-ul, preluând din nou conducerea.

Game Kudermetova, 3-3: Veronika revine în set și egalează scorul, 3-3, după un joc foarte bun la serviciu.

Break Kudermetova, 3-2: Simona cedează din nou pe propriul serviciu, după ce Kudermetova a returnat lung și agresiv, controlând schimburile

Break Halep, 3-1: Simona nu o lasă pe Kudermetova să egaleze. După ce a ratat patru șanse, Simona a reușit break-ul și își mărește din nou avansul

Break Kudermetova, 2-1: Pentru prima dată în acest meci, Simona Halep și-a pierdut serviciul. Kudermetova a returnat foarte bine, iar acum va servi pentru a egala scorul

Break Hakep, 2-0: Încă un break făcut de Simona, primul din acest meci. Jucătoarea noastră își consolidează avantajul și este tot mai aproape de calificarea în sferturi

Game Halep, 1-0: Setul doi începe la fel ca primul, cu Halep în control. Simona a servit foarte bine și a preluat conducerea

A început setul doi. Simona Halep servește prima

Simona Halep, calificare în sferturi la Kremlin Cup » Victorie în două seturi cu Veronika Kudermetova

SET Simona Halep, 6-1: Simona mai face un break și câștigă cu ușurință setul. Halep a jucat excelent în acest set, controlând aproape toate punctele și reușind lovituri la care Kudermetova nu a avut replică.

Game Halep, 5-1: Game-ul precedent nu a afectat-o pe Halep. Simona a câștigat fără probleme game-ul de serviciu și este la un pas de a câștigat primul set

Game Kudermetova, 4-1: Simona a ratat șansa de a face 5-0. Halep a avut 40-0, dar Kudermetova a revenit și a câștigat game-ul

Game Halep, 4-0: Simona este tot mai aproape de a câștiga primul set. De data aceasta, Halep a fost mai sigură la serviciu și nu i-a dat nicio șansă adversarei să controleze punctele.

Break Halep, 3-0: Simona continuă să joace excelent. Returnează foarte bine și profită de greșelile adversarei. A reușit al doilea break din meci și conduce clar partida.

Game Halep, 2-0: Deși Simona a avut ceva dificultăți la serviciu și a comis două duble greșeli, jucătoarea noastră a câștigat game-ul. Halep joacă mai bine decât Kudermetova în schimburile lungi, de pe fundul terenului, și alege de cele mai multe ori loviturile potrivite

Break Halep, 1-0: Simona începe foarte bine. A jucat excelent la retur, a reușit câteva lovituri foarte bune și a câștigat pe serviciul adversarei încă din primul game

EXCLUSIV „Are în continuare joc de numărul unu!” » Fostul antrenor mizează pe Simona Halep la Kremlin Cup: „Poate să câștige turneul”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
unulobisnuit
unulobisnuit  •  21 Octombrie 2021, 22:50
Postat de bazinga pe 21 Octombrie 2021, 22:02

Proste va sarbatori dupa ce Sakkari o va rupe pe Dna Iuruc in turul urmator!O sa vezi ! Halep e terminata...joaca din inertie....a terminat demult benzina de cand a dat de puriul din dotare.

Bun și? Ai o propunere,vrei să divorțeze sau ce,că sincer,nu prea înțeleg ce pretenții ai!

bazinga
bazinga  •  21 Octombrie 2021, 22:02
Postat de valyomanyd pe 21 Octombrie 2021, 20:50

Asa e prostea, daca nu bate Sakkari poate pierde in semifinale, no ase ?:))

Proste va sarbatori dupa ce Sakkari o va rupe pe Dna Iuruc in turul urmator!O sa vezi ! Halep e terminata...joaca din inertie....a terminat demult benzina de cand a dat de puriul din dotare.

bazinga
bazinga  •  21 Octombrie 2021, 22:00
Postat de dragan pe 21 Octombrie 2021, 20:53

te inseli, internautule: n-am fost, nu sint si nu voi fi niciodata fanul tau- esti doar un pretext-nesemnificativ-folosit in discutia mea cu redactorii Gazetei Sporturilor! in rest si final: spre deosebire de incifratii tai colegi (2678etc.!) eu stiu ce inseamna BAZINGA in limba italiana, asa cum stiu ca SIMONICA- la adresa doamnei Halep-Iuruc-e un diminutiv imposibil de folosit pe un site public, asta daca ai un minim de bun simt si o minima educatie!

Vai, Dom prof universitar academician doctor docent !Aceste cuvinte ne doare !Lasa-ne in prostia si ignoranta noastra sa-i folosim diminutivul ofensator(in aberanta dvs acceptiune ?!?!?!) SIMONICA si sa-i dorim a o cotonogeasca de s-o rupa pitbulul Sakkari in turul urmator.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează