SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

SIMONA HALEP // VIDEO Un jurnalist GSP are o altă perspectivă vizavi de problemele Simonei Halep: "Accidentarea ei are și o veste bună"

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 11:15

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a anunțat zilele trecute că a fost diagnosticată cu hernie de disc. Finalul de sezon e în mare pericol pentru liderul mondial, care, din cauza accidentării, a avut rezultate modeste la turneele din Asia din această toamnă.

Mitică Docan, jurnalist GSP, are o perspectivă proprie asupra problemelor de sănătate cu care se confruntă Simona Halep:

"Accidentarea Simonei Halep are și o veste bună. Iată o jucătoare care e umană. Nu are un parcurs perfect, cursiv. Pe mine mă bucură pentru că suspectez unele lucruri în acest sport", a declarat jurnalistul, la emisiunea GSP Live

Vezi și: EXCLUSIV Un medic important avertizează în cazul Simonei Halep: "Trebuie un an de pauză!"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
831709840320052
Ba Banu  •  06 Octombrie 2018, 10:26

Toți oamenii de bun simt, lipsiți de invidie și cu respect față de Simona știu că ea nu se dopează, e umană, iar traseul ei e evident plin de urcușuri și coborâșuri. Succes acestei fete talentate, modeste, muncitoare și unice pe mapamond, nu doar in Ro. Hai Simo, fa-te bine cat mai curând!!

106644143639493
Nelu Teleaga  •  05 Octombrie 2018, 07:26

domnisoara " money" cum i se spune prin lumea buna a realizat ca nu mai are forta psihica si fizica sa mai faca fata tinerelor tenismene care vin puternic. a iesit lamentabil fiind batuta la greu de multe. pe unde mai erau bani mai tragea. a fi locul unu in lume ii aduc bani multi de la sponsori de la altii care ii dau masini si multe fotografii. dar o buna perioada de timp fara sa fi cistigag un grand slem. apoi pe fondul jocurilor proaste ale concurentei. deci sansa de a nu face nimic si de a ramine acolo. poate ca o multumeste asa cum era si presa care nu mai putea de bucurie cind la tragerile din turnee juca cu cite o penibila. se rugau sa nu joace cu cineva tare. nu asta a fost si cu osaka cea care a batut-o pe williams fara teama. dar japonezii au alta carne pe ei. asa ca este timpul sa se gindeasca la familie,, copii la afaceri nu sa mai zboare. cadouri vin si de la tiriac omul din umbra care ii da tot cadouri poate , poate ca deh a avut relatii cu un antrenor mai in virsta pe cind era alba ca zapada. apoi tiriac om minunat care a tzepuit pe maurer a resuist sa ajunga miliardar si sa plateasca o chirie modica la vila de neam prost si urit mobilata data de petrica roman. sa mai amintes ca a fost atit de darnic incit a cumparat un autobuz pentru copii ce vor sa iivada colectia de table ruginite. de turnat a turnat la greu de a fura probe din dosarul fiului sau tot asa. dibaci cu ferentz, andreea marin si laurette . dar tot greu invata si uita repe

344018929370831
Adrian Nistor  •  04 Octombrie 2018, 20:23
Postat de Luminita Dudescu pe 04 Octombrie 2018, 16:23

Ar fi bine sa stai acasa pentru recuperare nu mai poza in postura de învingătoare ca nu au cum sa reușești....sunt altele mult mai bune decat tine....

cine esti tu priceputo? te-ai uitat in oglinda ? cum iti permiti tu sa-ti dai cu parerea despre cea mai buna sportiva din Romania? vezi-ti de problemele tale ca esti vai de tine frustrato!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează