SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - YULIA PUTINTSEVA 6-1, 6-4 // VIDEO + FOTO Halep e în „optimi” la Australian Open, după o victorie fără emoții! Următoarea adversară

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 07:16

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a trecut de kazaha Yulia Putintseva (38 WTA), scor 6-1, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. 

  • Simona Halep va juca în optimile de finală cu belgianca Elise Mertens (17 WTA). Partida se va juca luni, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori. 

Nivelul jocului Simonei Halep crește odată cu apropierea de trofeu. Victoria cu Putintseva a venit la finalul a 79 de minute de joc, aceeași durata ca partida din turul secund cu britanica Harriet Dart. Primul act a fost unul fulger. Simona a cedat un singur game, la 2-0. 

+12 FOTO

Simona Halep, varianta agresivă

Halep, a doua jucătoare a lumii într-un clasament virtual al momentului, a fost nevoită să depună mai mult efort în partea a doua. Românca a fost mai agresivă, dar la fel de inspirată. Simona a izbutit nu mai puțin de 19 lovituri câștigătoare în setul 2, față de 9 ale adversarei. În total, Halep a punctat de 26 de ori la acest capitol. 

15-15a fost numărul erorilor neforțate din meci

Pentru calificarea în optimile de finală de la Australian Open, Simona Halep a primit 240 de puncte în clasamentul WTA și suma de 300.000 de dolari australieni

VIDEO // Ultimul punct al partidei Halep - Putintseva

Rezumatul meciului Halep - Putintseva

Vezi și:

Ultimul meci direct dintre Halep și Mertens s-a lăsat cu scandal: „A fost o prefăcătorie”

Pe ce loc va fi Halep după turneu » Mai are nevoie doar de o victorie cu Mertens

Furtună pe jumătatea de tablou a Simonei » Halep a scăpat de 3 rivale într-o zi

Efectul de domino nu o sperie pe Halep: „Știu că pentru voi e un șoc, dar asta e viața”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
347655969058390
Ion Popescu  •  25 Ianuarie 2020, 17:03

@cp. Mea culpa. Am rasfoit un timp scurt GSP. Intradevar, nu numai ca nu-mi place, dar o detest. Un cititor scria ca este ziar de impachetat peste. Eu nu asi avea curaj sa impachetez peste in foi de otravit. Nimic profesional, educativ, numai stiri de mahala si cat mai multe poze. Dar.... "Errare humanum est, perseverare diabolicum"! Bune sfaturi. Asa ca nu mai citesc GSP.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  25 Ianuarie 2020, 15:44
Postat de Ion Popescu pe 25 Ianuarie 2020, 10:30

Din unele comentarii s-ar intelege ca nu merita sa se afle nimic despre succesul romancelor la dublu ! Desigur, in acest caz va fi pusa in umbra Simona ! ! ! Noaptea mintii ! Tipic pentru GSP si unii cititori. Noroc ca exista si ziare de sport profesioniste cu o alta lume.

Domnule Popescu ma simt vizat de comentariul dvs si am sa va raspund: 1. Se merita sa se scrie despre multe lucruri, dar asta e un articol despre un meci al Simonei Halep. Nu se putea scrie aici si despre alte jucatoare sau turneul de dublu. Puteati sa contactati redactia GSP sa va exprimati direct nemultumirea despre lipsa de articole cu si despre Monica Niculescu, dar ati ales sa poluati pe articolul unei alte sportive. E o forma de discreditare si bagatelizare a acestui rezultat si a acestei sportive, chit ca admiteti sau nu. 2. Daca nu va place Gazeta de ce sunteti prezent mai tot timpul si v-ati deranjat sa va faceti si cont pe deasupra ? Informatii de nisa (gen tenis de dublu printre altele) se gasesc pe siteuri de tenis, nu pe siteuri de informare generala.

pittt
pittt  •  25 Ianuarie 2020, 13:10

Ce frumos si ce liniste e fara hateri !! Probabil nu s-au trezit, au stat la meci. Dupa meci nu au putut sa doarma mult timp de ciuda.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează