SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

SIMONA HALEP - YULIA PUTINTSEVA // VIDEO Două episoade șocante cu viitoarea adversară de la Australian Open: „Prostule, pleacă de aici!”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 14:14

Yulia Putintseva (25 de ani, 38 WTA), viitoarea adversară a Simonei Halep (28 de ani, 3 WTA) din turul III de la Australian Open, este una dintre jucătoarele cu un temperament vulcanic și de cele mai multe ori interacțiunile cu colegele sale de circuit sunt cu scântei. 

  • Partida Halep - Putintseva va avea loc sâmbătă, la o oră ce va fi anunțată ulterior. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Unul dintre aceste episoade a devenit viral în 2017. După ce a pierdut în primul tur, în fața polonezei Magda Linette cu 6-4, 2-6, 4-6, Yulia i-a întins mâna de la un metru adversarei sale, având capul întors spre tribune. 

Multe jucătoare și-au exprimat atunci dezaprobarea față de gestul Iuliei, printre ele Caroline Wozniacki sau Mandy Minella. 

Putintseva, către antrenorul ei: „Ești prost? Pleacă de aici!” 

Un alt episod șocant s-a petrecut la turneul de la New Haven, în 2017. Atunci, Yulia Putintseva a avut un schimb de replici incredibil cu  Roman Kisliansky, antrenorul său 

În timpul partidei disputate contra lui Alize Cornet (47 WTA) în optimile de finală ale competiţiei, Putintseva a apelat la ajutorul antrenorului în primul set, la scorul de 3-0 pentru franţuzoaică. 

Schimbul de replici dintre cei doi a lăsat însă audienţa fără cuvinte: jucătoarea şi-a certat antrenorul pentru că acesta nu a aplaudat ironic greşelile adversarei, după cum se întâmpla în tabăra adversă. 

  • Putintseva: Eşti prost?
     
  • Antrenor: Ce este în neregulă cu tine?
     
  • P: Ce este în neregulă cu mine? Niciodată nu mă încurajezi după ce câştig un punct. Doar stai acolo şi te uiţi la videoclipuri cu planeta Pământ.
     
  • A: Eşti nebună?
     
  • P: Tu eşti nebun. Am avut un game lung, tu doar stai şi nu aplauzi niciodată pentru mine.
     
  • A: Ea a făcut o eroare.
     
  • P: Echipa ei aplaudă erorile mele. Şi tu ar trebui să începi să faci asta.
     
  • A: Ce o să faci pe teren dacă încep să aplaud? Ai un plan?
     
  • P: Atunci, pleacă de aici! De ce ai mai venit?
     
  • A: Ar trebui să fii mai aproape de minge. Eşti prea departe. Chiar şi când apelezi la dropshot.
     
  • P: Du-te înapoi şi uită-te la videoclipuri.

Putintseva a pierdut duelul cu Alize Cornet în două seturi, 0-6, 0-6, după doar o oră de joc.

VIDEO / Rezumat Simona Halep - Harriet Dart: 

Vezi și: 

Adversara Simonei Halep, decisă după un meci-maraton

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
parpalache
parpalache  •  23 Ianuarie 2020, 19:22

Ca in "cantecul" ala cu:"Toate e rele,N-ai ce sa faci,Orice femeie e plina de draci"!Muiere cu draci!Iar Aliosa...

bazinga
bazinga  •  23 Ianuarie 2020, 19:04
Postat de realdeal pe 23 Ianuarie 2020, 14:44

ok,cine naiba a venit cu ideea ca sporturile la feminin conteaza? mai mult,mafiotii astia au facut ca in tenisul feminin sa fie aceleasi premii ca si in cel masculin,chit ca cel feminin este patetic din toate punctele de vdere si se joaca doar 2 seturi. adica wtf?

Ia-te de mana cu Becali si aruncati-va amandoi in Dmbovitza!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 Ianuarie 2020, 17:41

Nu m-am asteptat la calificarea Putintsevei. Care e o jucatoare redutabila pe zgura, cu 2 sferturi la RG, dar mai putin pe hard. Ma gandeam la Collins, semifinalista aici anul trecut. Teoretic cu kazaha ar fi mai usor, dar doar teoretic.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează