SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Sorana Cîrstea a vorbit după calificarea în "optimi" » Ce probleme a întâmpinat azi, cum a trecut peste accidentare și ce spune despre viitoarea adversară

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 17:32

Sorana Cîrstea (locul 78 WTA) s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open după ce a învins-o pe americanca Alison Riske, scor 6-2, 7-6.

"Sunt fericită! Sunt a doua oară în optimi la un Grand Slam şi prima dată la Melbourne. Mi-aş fi dorit mai multe rezultate, dar e bine şi aşa. Cred că am jucat bine şi am gestionat aşa cum a trebuit momentele dificile. Cum am spus şi înaintea meciului, încerc să fac orice ca să nu mă abat de la planul pe care îl stabilesc cu antrenorul.

În setul doi ea a revenit foarte bine şi a contat enorm că am reuşit să duc meciul în tie-break şi apoi să câştig. Dacă intram în setul trei, ar fi fost greu, deoarece Allison începuse să lovească foarte bine. Azi a fost mai ciudat şi din cauza condiţiilor, a bătut vântul din toate părţile şi ne-a stricat mingi şi mie şi ei", a fost reacția Soranei, citată de Adevărul.

Sorana spune că a resimțit dureri la piciorul drept înaintea setului doi: "M-au bătut adidaşii şi am făcut nişte băşici. Apoi îmi căzuseră pansamentele. Nu e nimic grav, sunt ok".

Jucătoarea noastră va juca mai departe cu Garbine Muguruza, locul 7 WTA: "Pentru mine contează doar azi, Nu ştiu ce va fi mâine. Muguruza, Sevastova, nu ştiu şi nici nu prea contează. De când am trecut de problemele mari pe care le-am avut la umăr, pentru mine a contat doar prezentul".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
genius
genius  •  21 Ianuarie 2017, 12:31
Postat de genius pe 21 Ianuarie 2017, 12:29

Ai facut vreun sport in viata ta, macar la nivel de semiprofesionist? Eu cred ca nu, ati da cu parerea e simplu..un frustrat!

Ai facut vreun sport in viata ta, macar la nivel de semiprofesionist? Eu cred ca nu, ati da cu parerea e simplu..un frustrat! Apropo stii cate turnee are castigate Simo, unele chiar din categoria premier 1000? Cat despre Sorana, multe felicitari si succes!

genius
genius  •  21 Ianuarie 2017, 12:29
Postat de idi53 pe 20 Ianuarie 2017, 18:39

FELICITARI SORANA!Joaca MULT mai bine decat romanca ridicata in slavi pe nedrept !

Ai facut vreun sport in viata ta, macar la nivel de semiprofesionist? Eu cred ca nu, ati da cu parerea e simplu..un frustrat!

catalynn
catalynn  •  20 Ianuarie 2017, 18:45
Postat de idi53 pe 20 Ianuarie 2017, 18:39

FELICITARI SORANA!Joaca MULT mai bine decat romanca ridicata in slavi pe nedrept !

Cand jocul bun se va concretiza si in rezultate notabile fii sigur ca va fi ridicata in slavi si ea. Deocamdata mai e mult de munca, doar 2 calificari in optimi de GS e foarte putin ... Succes!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close