SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TORONTO

Sorana Cîrstea eliminată încă din primul tur de la Toronto

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 18:54

Sorana Cîrstea, locul 54 WTA, a fost eliminată în primul tur de la Toronto de franțuzoaica Caroline Garcia (21 WTA), scor 2-6, 7-6 (4), 4-6.

Cele două jucătoarea au mers cap la cap în primele 5 game-uri, însă la 3-2 Garcia a făcut break-ul și a rupt jocul. Nici în setul doi lucrurile n-au stat mai bine și după ce s-a jucat de la egal la egal până la 2-2, franțuzoaica a preluat conducerea, dar românca a revenit spectaculos și a câștigat meciul în tie-break. În decisiv Garcia s-a impus.

Aceasta a fost prima întâlnire directă între cele două jucătoare. Caroline Garcia va juca în turul doi cu americanca Varvara Lepchenko.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează