SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Ce-și reproșează Sorana Cîrstea după eșecul cu Petra Kvitova » 3 game-uri cheie pe care le-ar fi abordat diferit

Sorana Cîrstea // FOTO: Imago
Sorana Cîrstea // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 08:55 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 09:25

Sorana Cîrstea (32 de ani, 74 WTA) a fost învinsă de Petra Kvitova (33 de ani, 12 WTA), scor 5-7, 4-6, în semifinalele turneului de la Miami. La finalul partidei, Sorana a tras concluziile după prestația excelentă din SUA.

După o prestație excelentă la Indian Wells (unde a ajuns în sferturi), Sorana a continuat prestațiile bune și la Miami, unde a cedat în penultimul act. După meci, Sorana Cîrstea a analizat prestația ei din meciul cu Petra Kvitova și explică unde a simțit că putea face mai mult.

Reacție grotescă în timpul meciului Soranei Cîrstea » A fost amenințat cu excluderea din arenă
MIAMI OPEN
Reacție grotescă în timpul meciului Soranei Cîrstea » A fost amenințat cu excluderea din arenă

Concluziile Soranei Cîrstea după meciul cu Petra Kvitova

„Dacă ar fi să îmi reproșez ceva, sunt game-urile de la 5-4 pentru mine la 7-5, din primul set. Și game-ul de la 2-0 pentru ea, din setul secund. Acolo am simțit că am scăzut puțin jocul.

Ea a început să fie mult mai liberă, să joace mult mai curajos. Apoi am încercat să revin, dar a fost prea târziu”, a spus Sorana Cîrstea pentru DigiSport.

Jucătoarea noastră a tras concluziile după turneele de la Indian Wells și Miami:

„Plec cu zâmbetul pe buze. Au fost două turnee bune din partea mea. Am pierdut la Indian Wells la Iga Swiatek, numărul 1, iar aici, la Petra Kvitova, după un meci pe care cred că l-am avut în mână. Nivelul este acolo și asta îmi dă încredere pentru turneele care urmează”.

Cu ce rămâne Sorana Cîrstea după parcursul de la Miami

Începând de luni, odată cu actualizarea clasamentului WTA, sportiva „tricoloră” va face un salt de 33 de poziții, până pe locul 41 WTA. Pentru parcursul de la Miami Sorana Cîrstea a obținut 325.635 de dolari și și 390 de puncte WTA 

VIDEO Rezumatul meciului Sorana Cîrstea – Petra Kvitova

Citește și: 

Sorana Cîrstea, lovitură de generic în semifinala cu Petra Kvitova: „Clipește și o vei rata!”

Petra Kvitova, despre cum a eliminat-o pe Sorana Cîrstea: „În acel moment, am început să cred”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Aprilie 2023, 10:54

Tragedia e in Ucraina nu in eliminarea Soranei Cirstea! A eliminat 2 Cehoaice- K.MUchova si M. Vondrousova....ati fi vrut sa o emlimine si pe a-3-a Petra Kvitova in acelasi turneu ? O fi primit sfaturi de la primele doua sa o invinga ! :)))))) Felicitari Sorana Cirstea !

blackseacoast
blackseacoast  •  01 Aprilie 2023, 09:35

S-a tăiat maioneza !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează