SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Sorana Cîrstea s-a reîntors în echipa de Fed Cup: "Sper să aduc un plus echipei" » Fetele resimt absența Simonei Halep: "E o pierdere"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 17:20

Echipa de FED Cup a României se pregătește pentru confruntarea cu Belgia din perioada 11-12 februarie, la Sala Polivalentă.

Fetele conduse de căpitanul nejucător Ilie Năstase au susținut astăzi o conferință de presă. Sorana Cîrstea a revenit în echipa de FED Cup și spune că e pregătită să facă un meci mare.

"Clar mi-a fost dor. Am amintiri frumoase, mă bucur că fac din nou parte din echipă. Sunt bucuroasă că suntem în Bucureşti, va fi multă lume şi familia alături. Eu sunt pregătită şi sper să aduc un plus echipei. Ştiu la ce să mă aştept, am jucat cu toate trei şi cred că nu vom avea probleme, pentru că le cunoaştem destul de bine pe adversare", a declarat Cîrstea.

Monica Niculescu spune că absența Simonei Halep va reprezenta un dezavantaj pentru echipa noastră: "Mă bucur că jucăm acasă, că suntem în Bucureşti şi sper să aducem puncte României. Cu siguranţă Simona este o pierdere pentru echipă,fără numărul unu nu este foarte bine.

Dar noi suntem o echipă, aşa cum am arătat şi la Galaţi, şi la Bucureşti. Sper să se facă bine şi să ne vedem din nou în aprilie. Avem o echipă solidă, suntem pregătite şi ne dorim să facem o figură frumoasă aici, acasă".

"Eu am venit mai târziu, dar sunt sigură că domnul Năstase ne va ajuta cu sfaturi pentru aceste meciuri. Eu nu îmi programasem să joc şi simplu şi dublu la Sankt Petersburg, dar am vorbit cu Monica şi am spus că ar fi bine să avem câteva meciuri în picioare. Am avut două meciuri, important e că am jucat din nou împreună, că ne-am simţit una pe alta. Dacă vom ajunge la dublu, noi suntem pregătite"
Irina Begu

"Pentru mine este o onoare că am fost convocată în echipa României. Atmosfera este foarte plăcută, toată lumea este bine dispusă, mie îmi place foarte mult. Şi dacă joc sper să aduc un punct României"
Patricia Țig

COMPONENŢA ECHIPEI ROMÂNIEI DUPĂ RETRAGEREA SIMONEI HALEP:

Irina Begu (28 WTA)
Monica Niculescu (35 WTA)
Sorana Cîrstea (59 WTA)
Patricia-Maria Ţig (104 WTA)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  09 Februarie 2017, 16:04

Sorana, te-a recunoscut Ilie? Fa-l sa te tina minte.

819602521427859
Stancu Florin  •  08 Februarie 2017, 19:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează