SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu, victorii în calificările de la Cincinnati

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi pe tabloul de calificări al turneului de Masters de la Cincinnati, turneu dotat cu premii în valoare de 2.000.000 de dolari, în timp ce Monica Niculescu a acces pe tabloul principal.

 

După ce Monica Niculescu şi Simona Halep au cîştigat partidele din manşa inaugurală a calificărilor de la Cincinnati, şi Sorana Cîrstea (favorită cinci) a ajuns în cea de-a doua rundă. Românca a învins-o pe reprezentanta gazdelor; Danielle Mils, cu 6-3, 6-2, după aproximativ o oră de joc. Următoarea adversară a Soranei va fi Simona Halep, cap de serie 15.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal. Favorita douăzeci a obţinut o victorie importantă în faţa lui Jan-Yung Chan (75 WTA), profitînd de abandonul acesteia la scorul de 6-0 în favoare româncei.

Alexandra Dulgheru este prezentă pe tabloul principal al turneului unde, în primul tur, va juca împotriva Alisei Kleybanova.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
suiram2005
suiram2005  •  08 August 2010, 23:55

bai, boi-magari, asta e turneu cu 2 tururi de calificare, monica e pe tabloul principal...

marrmarv
marrmarv  •  08 August 2010, 22:51

Chiar acum Sorana si Simona se bat pentru calificare. Pacat ca se bat intre ele, dar cred ca Sorana invinge.

xpigames
xpigames  •  08 August 2010, 22:45

google: xpi games jocuri caterinca

Vezi toate comentariile (5)
Comentează