SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Specialiștii subliniază o problemă a Simonei Halep: "Dacă ne spunea cineva la începutul anului, nu credeam!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2015 10:45

Simona Halep a cîștigat anul acesta 3 titluri (Shenzen, Dubai, Indian Wells) și a jucat semifinale la Miami, însă greul a apărut în ultima perioadă.

Românca i-a dezamăgit pe jurnaliștii americani după ce n-a reușit să triumfe în nici un turneu pe zgură, suprafața ei favorită.

"La începutul sezonului de zgură, am fi fost foarte surprinşi dacă cineva ne-ar fi spus că Simona nu va cîştiga nici un turneu înainte de Roland Garros.

Dar uite că ne aflăm în această situaţie. Poate fi excelentă, dar cînd lucrurile încep să devină grele, are mari probleme în a trece peste acel moment negativ", notează portalul tennis.com.

În ultimele 3 turnee de pe zgură, Simona a ajuns maxim pînă în semifinale.

La Stuttgart a fost eliminată în semifinale, la Madrid a plecat acasă încă din primul tur, iar la Roma a părăsit competiția în semifinale.

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (4)
bogol
bogol  •  20 Mai 2015, 21:59

Simona este din ce in ce mai agresiva, si zgura nu mai este suprafata pe care atuurile ei sa straluceasca.

10153357479674740
Marius Iordanescu  •  20 Mai 2015, 14:11

Ce bine ar fi sa mai avem vreo 2-3 jucatoare cu "probleme" asemanatoare, sa nu ajunga decat pana in semifinale ....

bosfor
bosfor  •  19 Mai 2015, 15:07

stefansb esti un mincinos . esti un troll ieftin si usor de demontat spui numai aberatii . trebuie sa stie lumea ca esti un minci.nos. legea impozitarii aintrat in vigoare mai trz . asa ca nu mai incerca sa aburesti lumea . m.i.n.c.i.n.o.su.l.e

Vezi toate comentariile (4)
Comentează