SPORTURI  »  TENIS  »  ATAC

Srdjan Djokovici îl face praf pe Federer: "Nu înțeleg de ce mai joacă, are deja 34 de ani"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 11:46

Srdjan Djokovici, tatăl numărului 1 mondial Novak, l-a atacat dur pe Roger Federer.

"Când Serbia a jucat cu Elveția la Geneva, în 2006, Novak avea 19 ani. Avea deviație de sept și nu putea respira bine. Nu putea duce meciuri lungi și să facă față punctelor lungi. Dar Federer a încercat în toate felurile posibile să-l umilească folosindu-se de problema lui Nole. A demonstrat că era cel mai bun jucător din lume în acel moment, dar nu o persoană de calitate. Nimeni nu l-a tratat atât de rău pe Novak cum a făcut-o Federer. A spus că problemele fiului meu erau o glumă.

Novak nu a făcut rău nimănui niciodată.  Când l-a învins pe Federer în semifinala US Open, din 2011, 23.000 de oameni din 24.000 erau de partea lui Roger, îl încurajau. Dar Novak a luat microfonul și a spus că e cel mai bun public din lume. Asta înseamnă forță mentală, e ca o rocă", a spus Srdjan Djokovici pentru Newsweek.

Srdjan a continuat: "Nu înțeleg de ce Federer mai joacă tenis. Pentru ce? Are deja 34 de ani"

Partida din 2006 despre care vorbește tatăl lui Djokovici era una din Cupa Davis, iar Nole l-a învins pe Wawrinka în 5 seturi și a fost nevoie să apeleze de mai multe ori la medic pentru a-l consulta. La final, Federer a declarat că problemele lui Djokovici erau doar pretexte pentru a fragmenta partida.

Laude pentru Murray

Dacă Federer nu-i intră în grații tatălui lui Novak, Andy Murray e printre preferații lui: "E genial, un mare talent, unul dintre cei mai mari jucători din istorie. El însă nu-și folosește o mare parte din talentul pe care-l are pentru că nu e calm.

Devine frustrat imediat. Când câștigă are o încredere fantastică, dar când începe să piardă, nu mai are control și pare pierdut. Dacă învață să se calmeze va avea o carieră grandioasă, mai spectaculoasă decât până acum".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ottonelu
ottonelu  •  15 Martie 2016, 09:00

Nu înțeleg de ce voi, "jurnaliștii electronici", insistați cu figura de stil "a face praf pe cineva". Lipsa de imaginație, oare? Părerea mea. LOL

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Martie 2016, 18:54

Un frustrat, din el s-a nascut tata frustratilor! *** nu trebuie bagat in seama, asta se face doar la gsp, din lipsa de idei si mai ales de condei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

telly
telly  •  14 Martie 2016, 18:11

iti dai seama ce frustrat e omul asta? cand odrasla lui domina tenisul ca un cyborg programat sa epuizeze adversarii, nr 1 de ceva vreme si in continuare se vorbeste despre un batranel de 34 de ani care abia mai termina un meci si nici nu s-a retras ca ar fii cel mai bun jucator al tuturor timpurilor, cel mai gratios, cel mai spectaculos si despre fiul tau doar ca a mai castigat un turneu.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează