SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Superduel GOOD COP - BAD COP în GSP » Eșecul din Fed Cup a împărțit și cititorii, dar și redacția » "Lipsă de experiență" vs "Mai puțină melodramă"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 00:00

România a pierdut duelul cu Cehia de la Fed Cup cu 2-3 la general. Halep și Niculescu au cedat în meciurile cu Pliskova, iar la dublu, Olaru și Mitu au fost și ele învinse. Cele două victorii ale fetelor noastre au venit în fața Petrei Kvitova, marca acelorași Halep și Niculescu.

Cititorii au comentat intens partidele și s-au împărțit în mai multe tabere, după opiniile exprimate în legătură cu motivele pentru care nu am reușit să ne calificăm.

Și jurnaliștii GSP au avut "meciul" lor, iar concluziile acestora le puteți citi mai jos!

"Accidentări, lipsă de experiență, ghinion"

Luminița Paul și Roxana Fleșeru, specialiștii GSP în tenis, analizează cu calm înfrîngerea de la Cluj. "Totuși, n-am mai fost în Grupa Mondială de 24 de ani. Și asta e prima înfrîngere după 2 ani de urcare!"

CITEȘTE AICI ARTICOLUL INTEGRAL!

"Mai multă ambiție și mai puțină melodramă, fetelor!"

Cristian Geambașu comentează acid strategia echipei noastre și atitudinea umilă a Alinei Tecșor, "căpitanul nejucător și nevorbitor care nu vrea să o supere pe Simona Halep"

CITEȘTE AICI ARTICOLUL INTEGRAL!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  09 Februarie 2016, 19:53
Postat de Razvan Marcel pe 09 Februarie 2016, 09:34

Antrenor care nu am auzit de ea,Tecsan asta a jucat tenis?am inteles ca da.Ca sa lupti cu o echipa puternica ,nu poti sa o faci cu Olaru si Mitu,

Apropo' tu nu ai auzit bine nici de lb. romana!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  09 Februarie 2016, 19:51
Postat de Razvan Marcel pe 09 Februarie 2016, 09:34

Antrenor care nu am auzit de ea,Tecsan asta a jucat tenis?am inteles ca da.Ca sa lupti cu o echipa puternica ,nu poti sa o faci cu Olaru si Mitu,

Scoate-ti vata din urechi "surdule"! Chiar crezi ca tu le auzi pe toate?!

6.6.6
6.6.6  •  09 Februarie 2016, 15:18

aveam 2 sanse din 3... era clar ca Monica nu va putea repta isprava. Poate ar fi fost o solutie Andrea Mitu impotriva lui Pliskova si dublu Monica Raluca... speculatii.... se putea intimpla la fel in toate variantele...antrenorul alege. sa-i respectam decizia.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează