SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

Surpriză la Roma! Federer a fost eliminat încă din turul al treilea

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 16:18

Roger Federer a fost eliminat în turul al treilea al turneului de la Roma de austriacul Dominic Thiem (locul 15 ATP), scor 7-6 (7-3), 6-4.

Federer a acuzat dureri de spate înainte de acest meci și a fost aproape de a se retrage din turneu, înainte de victoria obținută în fața lui Alexander Zverev în turul al doilea, scor 6-3, 7-5.

Este a treia victorie a lui Thiem în fața unui jucător din Top 10 ATP în acest an, iar în runda următoare, tenismenul de doar 22 de ani va juca împotriva învingătorului dintre Richard Gasquet și Kei Nishikori.

Federer nu a cștigat niciodată în carieră turneul de la Roma și va pierde locul al doilea în clasamentul ATP în favoarea britanicului Andy Murray.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
criss1981
criss1981  •  13 Mai 2016, 12:31

asta numiti voi surpriza ?? mosul ex cel mia bun jucator si.a pierut valoarea de mult !! a ramas o simpla!! amintire si o umbra a celui mai bun jucator din toate timpurile Djokovic !!

merace
merace  •  12 Mai 2016, 21:53

interesant! Toti gugustiucii care o injura pe Halep la articolele de tenis feminin, ca si cum ar sti ceva tenis, nu au nici o opinie aici... Sa fie ei ghidati de ceva sau cineva?! :o

Vezi toate comentariile (2)
Comentează