SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

Surpriză » Maria Şarapova s-a despărţit de Grigor Dimitrov!

Maria Șarapova și Grigor Dimitrov sînt împreună din a doua parte a anului 2012, foto: reuters
Maria Șarapova și Grigor Dimitrov sînt împreună din a doua parte a anului 2012, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 18:59

Rusoaica Maria Şarapova şi bulgarul Grigor Dimitrov au ales să pună capăt uneia dintre cele mai mediatizate relaţii din sportul mondial. Ştirea a circulat pe twitter, acolo unde a fost lansată de Tennis Today

Decizia ar fi fost confirmată de comportamentul celor doi jucători de tenis. Maşa şi Grigor nu au fost văzuţi împreună deloc la recent încheiata ediţie de US Open şi nu s-au încurajat niciodată din tribune, deşi jucau în zile diferite.

Atît Maria Şarapova, cît şi Grigor Dimitrov, au pierdut în turul IV la US Open, fiind eliminaţi de Gael Monfils, respectiv de Caroline Wozniacki.

În ciuda faptului că în cursul verii a anunţat că s-ar putea să participe alături de Grigor în circuitul de dublu-mixt, Maria Şarapova s-a răzgîndit şi l-a nominalizat ca posibil partener pe americanul John McEnroe.

Cei doi sînt logodiţi, dar şi-au dat unfollow pe twitter :D

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
raszzvan
raszzvan  •  16 Septembrie 2014, 20:38
Postat de dorelus pe 15 Septembrie 2014, 15:04

Ce dracu fac cu costumul pe care l-am comandat pentru nunta lor?ba voi sunteti chiar penibili...nu va da dracu nimeni cu legitimatia peste nas?

te duci la nila cu cruduta,cica e bairam mare.

rizocel
rizocel  •  16 Septembrie 2014, 11:22

soc?nu v-ati saturat de cancan?cand deveniti si voi un ziar de sport?

sakamoto
sakamoto  •  16 Septembrie 2014, 10:49

Dimitrov a fost in pragul sinuciderii: din cauza urletelor salbatice, ale siberiencei in timpul impreunarii! Iar dinsa a fost sfatuita, ca pe viitor sa-si procure un harem masculin. Nici un combatant cu racheta mai mica de 27CM. Daca imparateasa Messalina a reusit sa multumeasca 25 de masculi feroce, dinsa ar putea depasi aceasta performanta, veche de 2000 de ani. Are tot ce-i trebuie Zbieratova!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează