SPORTURI  »  TENIS  »  ANIVERSARE

EXCLUSIV Ce tatuaj și-a făcut Ilie Năstase la 74 de ani: „M-a costat 100 de euro, uite aici, că pe os e durere mare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2020 11:05 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 11:11

 Ilie Năstase împlinește astăzi 74 de ani. Luna trecută, Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară! De această dată cu Ioana Simion. A urmat o nouă poveste. 

Ilie Năstase a povestit pentru GSP ce gest a făcut pentru noua sa soție:

„Mă înțeleg bine cu soția mea și viața mea de familie s-a schimbat mult. Mi-am lăsat și barbă, m-am și tuns. Așa a fost dorința soției. Nu avem nici o problemă. Din când în când, oamenii vor să ne certăm. Că m-am uitat eu după vreo blondă, prostii d-astea. La vârsta asta? Și dacă m-am uitat, ce? Mi-am făcut și tatuaj cu numele ei! Ioana. L-am făcut la Monte Carlo. Am sunat-o și i-am zis că m-am tatuat. Nu-i venea să creadă. Nu mai am nici un tatuaj. Eu am vrut pe deget, dar cică e o durere mare că e osul acolo”, a povestit Ilie.

Alte 5 știri fabuloase cu Ilie Năstase:

„Dom'le, mașina e nouă ...” » Ilie Năstase, poveste fabuloasă la 74 de ani: „Țiriac s-a întors la mine și a început să mă înjure!”

EXCLUSIV Ilie Năstase, poveste halucinantă de la Revoluție: „Eram cu pușca într-o geantă de piele" + Țiriac a înlemnit: „Tu ești zdravăn la cap?!”

EXCLUSIV Dezvăluiri geniale despre cearta istorică dintre Ilie Năstase și John McEnroe de la US Open: „Noaptea, am dat peste el într-un McDonald's”

EXCLUSIV Ilie Năstase a spus adevărata poveste cu Elena Ceaușescu: „Era rezemată de perete: «Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino puțin!»”

„Ce faci, trezește-te, începe meciul în jumătate de oră!” » O poveste haioasă cu Ilie Năstase la Roland Garros 1982

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează