SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

video Scandal la Roland Garros! S-a luat de arbitră în timpul meciului: „Vrei să mă p** pe teren? Asta e ceea ce vrei?”

Thanasi Kokkinakis s-a înfuriat pe arbitru, la Roland Garros. Foto: Captură Eurosport.de
Thanasi Kokkinakis s-a înfuriat pe arbitru, la Roland Garros. Foto: Captură Eurosport.de

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 11:45 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 12:22

Thanasi Kokkinakis (27 ani, #108 ATP) a fost protagonistul unui moment tensionat în turul al treilea de la Roland Garros.

În timpul partidei cu Karen Khachanov (27 ani, #11 ATP), pierdută în patru seturi de australian, scor 6-4, 6-1, 3-6, 7-6 (5), Kokkinakis s-a certat cu arbitrul, ridicând tonul și vorbind vulgar.

Trei debutanți: Edi Iordănescu mizează pe 4 jucători de la FCSB și 4 de la Farul pentru Kosovo și Elveția » CFR Cluj dă doi fotbaliști
CONVOCĂRI
Trei debutanți: Edi Iordănescu mizează pe 4 jucători de la FCSB și 4 de la Farul pentru Kosovo și Elveția » CFR Cluj dă doi fotbaliști

Thanasi Kokkinakis s-a înfuriat pe arbitră, la Roland Garros

După ce a pierdut setul al doilea, Kokkinakis, care luase deja o pauză de toaletă după primul set, s-a apropiat de arbitra de scaun Katarzyna Radwan-Cho pentru a-i cere o nouă pauză.

Conform noului regulament, în timpul unui meci de cinci seturi, sportivii au dreptul la doar două pauze pentru a merge la toaletă, dar cum era abia începutul confruntării, cererea sa a fost respinsă, moment în care australianul a răspuns nervos.

„Bine, nu știam regula asta, acum îmi spui că totuși am la dispoziție 50 de secunde. Poți să fii realistă și să îmi oferi un timp decent, măcar o dată? Să-mi bag, la dracu! Avem doar două pauze de toaletă per meci. Vrei să mă p** pe teren? Asta e ceea ce vrei?”, a reacționat Thanasi Kokkinakis, potrivit The Sun.

Thanasi Kokkinakis: „La ultimul meu meci am avut crampe din această cauză”

Kokkinakis a susținut apoi că această respingere ar putea avea consecințe pentru el. „Cer doar să merg la toaletă. La ultimul meu meci am avut crampe din această cauză. A fost urât”.

La finalul meciului pierdut, dorind să-și verse frustrarea, australianul a reacționat pe Twitter cu o înjurătură în engleză: „F**k”.

VIDEO. Rezumatul meciului Thanasi Kokkinakis - Karen Khachanov

Citește și:

Investiție de 47 de milioane de euro lângă arena lui Sepsi

Irina Begu, eliminată de la Roland Garros » Karolina Muchova a învins-o în două seturi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
robertino2
robertino2  •  03 Iunie 2023, 13:37

Ar trebui lasati sa se duca de cate ori vor, dar cu pierderea unui game. Poate unii chiar au nevoie, dar asa s-ar elimina trisorii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează