SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Numărul 3 ATP se opune inițiativei lui Djokovic: „De ce să le donez din banii mei?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 18:25

Forurile de conducere ale tenisului mondial au creat un fond financiar de care să beneficieze jucătorii mai slab cotați. Austriacul Dominic Thiem (3 ATP) nu e de acord cu inițiativa și acuză lipsa de profesionalism a sportivilor din partea inferioară a clasamentului.

Sârbul Novak Djokovic, președintele Consiliului Jucătorilor din ATP, a venit cu ideea fondului de ajutorare pentru cei mai slab clasați. Ideea a fost susținută și de ceilalți doi titani, Roger Federer și Rafael Nadal. Țelul programului este să strângă 4,5 milioane de dolari, sumă care va fi împărțită sportivilor afectați de inactivitatea provocată de coronavirus. 

Dominic Thiem: „De ce să le dau eu bani?”

„Nu cred că vreunul dintre jucătorii slab clasați trebuie să lupte pentru supraviețuire zilele astea. Am văzut jucători în circuitul ITF care nu se dăruiesc 100% sportului. Mulți dintre ei sunt chiar lipsiți de orice etică profesională. Chiar nu văd de ce ar trebui să le dau eu bani”, a declarat Thiem pentru Krone Sport.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri din tenis:

Darren Cahill susține unificarea circuitelor » Ce avantaje vede antrenorul Simonei Halep

Roger Federer, luat la rost de Nick Kyrgios! Ce l-a nemulțumit pe australian

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10204503677230697
Dinu Androniuc  •  27 Aprilie 2020, 05:03

Nimic mai logic si mai corect ! Daca nu se pot sustine atunci sa se faca frizeri....sau cofetari ! Thiem cu mult bun simt nu a vrut sa spuna direct ca unii vin la turnee doar sa faca un tur sa isi primesca un ban si apoi se retrag ca ii doar ba una ,ba alta...! Si sa fim seriosi,asta oricum nu era ajutor...! Era asa doar ca sa le dea bani sa isi cumpere ceva mancare sau haine...Ca astia toti le place viata si distractiile ! Felicitari mr Thiem !

pote
pote  •  26 Aprilie 2020, 21:25

corect!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează