SPORTURI  »  TENIS  »  DIVORȚ

Gluma ciudată a lui Toni Iuruc când a ieșit de la notar, proaspăt divorțat de Simona Halep: „E ca eliminarea în turul 1 la US Open”

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat +32   FOTO
Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 16:10 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 16:27

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat azi, la mai puțin de un an de la căsătorie. La ieșirea de la notar, omul de afaceri a avut o glumă ciudată.

„E ca eliminarea în turul 1 de la US Open”, a declarat Toni Iuruc, citat de WowBiz.

Gluma vine la 10 zile de la eliminarea lui Halep în runda inaugurală de la Grand Slam-ul american. Simona a pierdut pe 29 august cu Daria Snigur (20 de ani, 124 WTA), scor 2-6, 6-0, 4-6.

Ce implicații financiare are divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc + Ce spun cei de la locația unde ar fi trebuit să aibă loc nunta
DIVORȚ
Ce implicații financiare are divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc + Ce spun cei de la locația unde ar fi trebuit să aibă loc nunta

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Simona Halep și Toni Iuruc au fost astăzi la notar, unde au semnat actele de divorț, potrivit Fanatik. Cei doi s-au căsători civil pe 17 septembire 2021, iar în noiembire 2022 ar fi trebuit să aibă loc și nunta. 

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi stabilit de la început să nu își împartă nimic în urma unei posibile despărțiri, ci să meargă înainte fiecare cu banii câștigați pe cont propriu, potrivit ProSport.

+28 FOTO

Sursele GSP spun că familia Simonei Halep nu a mai oferit informații despre nunta și petrecerea care trebuiau să aibă loc în luna noiembrie. De câteva luni, invitații au fost lăsați fără noutăți, fapt care a sugerat răceala dintre cei doi.

Fanii au speculat că despărțirea ar fi provocată de perioadele lungi în care cei doi stau despărțiți, din cauza turneelor la care Simona Halep participă. Totuși, soțul a fost alături de ea la New York, pentru US Open, cei doi apărând într-o imagine pe Instagramul Simonei Halep.

Citește și:

„Dublă greșeală!” » Vestea separării dintre Halep și Iuruc a provocat reacții în toată lumea: „Divorțul de milioane”

Țara unde ar plănui să se mute Simona Halep, după divorțul de Toni Iuruc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
MariusN
MariusN  •  09 Septembrie 2022, 01:44

Bine a zis Iuruc. Atat a fost casnicia lor de nici nacar un an. Exact cat eliminarea ei din primul tur la "US Deschis"... Ptr el a fost aceasi traire a divortului, ca ptr ea, eliminarea.. Bravo. Si poate va referiti si la alti sportivi, la cei adevarati, nu numai la lacomii acestia, de tip profesionist.

maradona79
maradona79  •  08 Septembrie 2022, 23:39
Postat de adriann_ pe 08 Septembrie 2022, 18:42

Ce era ma vulgar sau jignitor intr-o observatie pe care o face orice om care se uita la poza aia? Nu va e putina rusine???

Raspunsul e "nu". Nu le e rusine sa modereze abuziv si discretionar.

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Septembrie 2022, 20:11

asta e al saselea articol pe aceasta tema, toate aproape identice , cu mici modificari...lipsa acuta de subiecte, "ieste" ?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează