SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

Traian Băsescu, reacție dură după evenimentul de pe Arena Națională: "Mii de bucureșteni au tratat Țoapa așa cum merită"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 22:19

Fostul președinte Traian Băsescu a avut un mesaj dur la adresa Gabrielei Firea, care a fost huiduită de peste 15.000 de oameni pe Arena Națională în cadrul evenimentului de prezentare a trofeului câștigat de Simona Halep la Roland Garros.

"Arena Naţională. Firea, bine ai venit în ţara noastră! Înfăşurată în tricolor, Ţoapa de Voluntari a vrut să fure ceva din gloria Simonei Halep.

Mii de bucureşteni au tratat Ţoapa aşa cum merita, fluierături infinite pe Arena Naţională.

Propaganda PSD în frunte cu Morsa Competentă (zis şi analist Bogdan Chireac) a şi început să ne explice la RO-TV faptul că n-am înţeles bine şi că de fapt bucureştenii au fluierat-o pe Simona şi nu pe Gabriela.

Bagă texte fără ruşine Chireac, că Simona nu ţi-a băgat nici o fisă în gură. Ce urâtă este viaţa de tonomat bietule Chireac", a scris Traian Băsescu pe contul său de Facebook.

Citește și: Firea a explodat pe Facebook! Ca pe vremea "agenturilor": "Sorosiștii, echipele organizate de cetățeni cu venin și ONG-urile dubioase au vrut distrugerea evenimentului!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
347655969058390
Ion Popescu  •  12 Iunie 2018, 16:06

Toapa ca toapa, dar este Firea este un sarpe otravitor !

ray51
ray51  •  12 Iunie 2018, 10:07

Traiane, ai limba ascutita doar la adresa altora (uneori bine tintit). Nu te-am auzit pe tine si pe altii ca tine ca refuzati pensia de parlamentar, beneficiile si sumele nerusinate ridicate lunar din activitatea de somn si galceava parlamentara. Ticalosi cu drept legislativ ! Lupi cu blana de mielusei. Mi-e scarba de voi si nu sunt sorosist, asa cum va place sa spuneti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează