SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

VIDEO Două momente memorabile la Transylvania Open » Jucătoare din România costumată în Dracula + Antrenor surprins citind în tribune

FOTO: Twitter @TransylvaniaOpn +49   FOTO
FOTO: Twitter @TransylvaniaOpn

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2021 17:39 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 17:58

Transylvania Open, cel mai important turneu organizat pe teritoriul României în anul 2021, a oferit momente savuroase în a doua zi de competiție de pe tabloul principal. 

România a fost puternic reprezentată pe tabloul principal al competiției de la Cluj-Napoca. Dintre cele nouă sportive „tricolore”, cea mai spectaculoasă apariție a avut-o Jaqueline Adina Cristian (23 de ani, 105 WTA). 

Înaintea partidei slovena cu Kaja Juvan (20 de ani, 98 WTA), Jaqueline a apărut într-un costum de vampir, amintind de Dracula, în ton cu promovarea făcută de organizatorii Transylvania Open.

Momente inedite la Transylvania Open

Competiția de la Cluj-Napoca se desfășoară fără spectatori, din cauza situației epidemilogice de pe teritoriul României. Philippe Dehaes, antrenorul slovenei Juvan, profită din plin de acest lucru. La un meci din calificările competiției a venit dotat cu o carte, „L'art de la victoire”, și a răsfoit nestingherit câteva zeci de pagini.

Două momente memorabile la Transylvania Open » Jucătoare din România costumată în Dracula + Antrenor surprins citind în tribune
Foto: Ramona Toderaș

Banii și punctele puse în joc la Transylvania Open 2021

Faza competițieiPuncteBani ($)
Turul I12.675
Optimi303.675
Sferturi605.800
Semifinale11010.100
Finalistă18016.398
Câștigătoare28029.200

Transylvania Open, fără spectatori 

Din păcate pentru admiratorii fenomenului, turneul se va desfășura fără spectatori, conform noilor prevederi propuse de CNSU, care au fost trimise spre aprobare Guvernului României. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus „interzicerea participării spectatorilor la competițiile sportive” pentru o perioadă de 30 de zile.

„Suntem șocați. Momentan, sunt doar propuneri CNSU care urmează sa fie transformate în hotărâri de Guvern. Momentan, nu e sigur, încă sperăm că lucrurile se vor schimba”, a reacționat Patrick Ciorcilă, directorul turneului, pentru GSP.ro.

Ana Bogdan, aproape de un duel de gală cu Emma Răducanu

Cu succesul de astăzi, Ana Bogdan a simțit din nou gustul victoriei după o pauză de două luni. Ar putea s-o întâlnească în turul următor pe Emma Răducanu, în cazul în care campioana de la US Open o învinge marți pe slovena Polona Hercog.

VIDEO Simona Halep, pregătită pentru Transylvania Open 

Citește și alte știri din tenis 

„Noua eroină locală Emma Răducanu, revendicată de România” » Cum se vede în Anglia afecțiunea fanilor din România pentru campioana de la US Open

Simona Halep, laude pentru Emma Răducanu înainte de debutul la Transylvania Open: „Are un viitor luminos”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează