SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMÂNIA

Turneul BCR Open România s-a mutat în aprilie, în debutul sezonului de zgură! Va atrage nume mari ale tenisului?

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2010 00:00

Din 2012, turneul ATP de la Bucureşti, BCR Open România, va avea loc la sfîrşitul lunii aprilie, după o serie de nouă ani în care s-a desfăşurat în ultima săptămînă a lunii septembrie.

Din 2012, turneul ATP de la Bucureşti, BCR Open România, va avea loc la sfîrşitul lunii aprilie, după o serie de nouă ani în care s-a desfăşurat în ultima săptămînă a lunii septembrie.

Această decizia face parte dintr-un set de măsuri luate de Board-ul ATP cu scopul de a scurta programul competiţional. Astfel, competiţia de categoria ATP 250 va debuta pe 23 aprilie, în acelaşi timp cu turneul de Barcelona.

Mutarea este cu atît mai importantă, cu cît turneul se va desfăşura, aşa cum era normal, în timpul sezonului de zgură care debutează la începutul lunii aprilie, iar acest lucru poate favoriza participarea mai multor nume importante din lumea tenisului. În plus, BCR Open România va reprezenta un turneu important de pregătire în vederea participării jucătorilor la Roland Garros, competiţie care va avea loc în perioada 28 mai - 10 iunie, în 2012.

De-a lungul celor nouă ani, turneul de la Bucureşti avea marele dezavantaj de a fi organizat în mijlocul perioadei de ciment, imediat după Grand Slam-ul de la US Open, iar din această cauză, la startul competiţiei se aflau nume mai puţin importante.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
dora
dora  •  23 Noiembrie 2010, 12:33

asa ca jucatorul de valoare zice asa: de ce sa ma duc la capatu lumii ptr citeva puncte ATP si bani de nimica in conditiile in care trec de un tur la Barcelona scot si banu, marchez puncte bune...

dora
dora  •  23 Noiembrie 2010, 12:32

de pinde de valoarea premiilor. cum la noi este saracie lucie...

tipsy
tipsy  •  23 Noiembrie 2010, 02:08

... am avut superjucatori. in ultimii doi ani s-a stricat treaba datorita pozitionarii dupa cupa davis. perfect era cum era inainte, inainte de cupa davis.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează