SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

TURNEUL CAMPIOANELOR // FOTO + VIDEO » Ashleigh Barty câștigă Turneul Campioanelor! S-a impus în două seturi cu Elina Svitolina și primește cel mai mare premiu din istorie

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 11:10

Australianca Ashleigh Barty (1 WTA, 23 de ani) a câștigat Turneul Campioanelor. A învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina (8 WTA, 25 de ani) scor 6-4, 6-3.

Ashleigh Barty, numărul 1 mondial la final de sezon, a adăugat o altă realizare în acest an. A învins-o pe campioana en-titre și a cucerit Tuneul Campioanelor, după un meci controlat în majoritatea timpului.  Pentru acest succes, Barty va primi un cec în valoare de 4,42 milioane de dolari.

În primul set, ambele jucătoare au excelat la serviciu și au mers cap la cap. După ce Svitolina a ratat o minge de break, Barty a forțat la 4-4 și a făcut break, adujcându-și setul În partea a doua, Elina a început mai tare și a făcut prima break, dar Barty a revenit. Australianca a fost din nou mai bună în finalul setului și a mai făcut un break, câștigând meciul. 

Barty, campioană la Roland Garros, va termina anul pe locul 1, cu 7. 851 de puncte, cu 1,911 peste locul 2, Karolina Pliskova.

Ashleigh Barty - Elina Svitolina 6-4, 6-3

GAME, SET, MECI: Ashleigh Barty este noua câștigătoare de la Turneul Campioanelor, câștigând game-ul decisiv la 0

Break Barty, 5-3: Australianca va servi pentru câștigarea setului, după încă un break pe serviciul Elinei Svitolina.

Break Svitolina 4-3: Deși era aproape de 5-2, Barty a ezitat, iar Svitolina a profitat, reușind încă un break.

Game Barty, 3-2: Ashleigh revine rapid în set! A câștigat două game-uri la rând, unul pe serviciul adversarei, și trece la conducerea setului

Break Svitolina, 1-2:  Elina începe mai bine setul secund. Ucraineanca a profitat de câteva ezitări ale lui Barty și a făcut primul său break din meci

SET BARTY! Ashleigh a forțat în acest set și a făcut break-ul decisiv! Svitolina a început slab, fiind condusă cu 0-30, și Barty a profitat. După două mingi ratate, australianca a fructificat-o pe a treia și și-a adjudecat setul.

Game Barty, 5-4: Acesta a fost primul game în care Barty a avut probleme pe propriul serviciu. Svitolina a forțat, a avut o minge de break, dar australianca a revenit și a câștigat game-ul

Game Svitolina, 3-3: Cele două jucătoare continuă să meargă cap la cap. Jocul este rapid, cu puncte scurte

Game Barty, 2-1: Început echilibrat de meci. Ambele jucătoare servesc bine și până acum nu a fost nicio minge de break. Partida are un ritm alerg, cu lovituri aspre și intense

Citește și:

Simona Halep, anunț îngrijorător după Turneul Campioanelor: „Cad în bucăți”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
valyomanyd
valyomanyd  •  03 Noiembrie 2019, 21:03
Postat de rocky2 pe 03 Noiembrie 2019, 16:13

Svitolina a ascultat-o cu urechea pe Halep! Iar daca azi a fost facuta praf de nr 1, iti dai seama cam care este valoarea Halepei! Nici un caz de primele 10!

:)))))))Prostea, daca Simona o conduce la ....directe pe Barty, care e valoarea australiencei...?

viomarmi22
viomarmi22  •  03 Noiembrie 2019, 16:46
Postat de rocky2 pe 03 Noiembrie 2019, 16:13

Svitolina a ascultat-o cu urechea pe Halep! Iar daca azi a fost facuta praf de nr 1, iti dai seama cam care este valoarea Halepei! Nici un caz de primele 10!

Dacă Svitolina juca în meciul cu Halep precum a făcut-o cu Barty, practic de nerecunoscut, nu câștiga nici măcar un set în fața machidoancei, despre ce vorbim ??? În meciul cu Halep această mercenară ucrainiancă *** *** după bani a jucat de parcă ar fi avut pistolul la cap pentru că are o ură specială împotriva româncelor, această pasionată de ”calitățile” speciale ale lui Monfils !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  03 Noiembrie 2019, 16:45

felicitari barty!felicitari simona

Vezi toate comentariile (10)
Comentează