SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

TURNEUL CAMPIONILOR // VIDEO + FOTO Novak Djokovic, marș triumfal spre al 6-lea trofeu » În finală va fi reeditarea celui de-al doilea meci din grupă

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 09:15

Novak Djokovic (1 ATP) l-a învins pe Kevin Anderson (6 ATP), scor 6-2, 6-2 și s-a calificat în finala Turneului Campionilor de la Londra. 

Nole și-a continuat marșul triumfal spre al 6-lea trofeu la Turneul Campionilor. Sârbul a început ideal partida, cu un break pe serviciul lui Anderson, într-un game care a durat aproape 10 minute.

Serviciul sud-africanului nu l-a pus nicio clipă în dificultate pe Djokovic. Liderul ATP a returnat impecabil, câștigând 74 la sută dintre mingile jucate pe mingea a doua a lui Anderson.

14erori neforțate a avut Djokovic în meci, față de cele 27 ale lui Anderson

Setul secund a fost copia fidelă a actului de debut. Nole i-a spart serviciul adversarului din primul game, apoi a servit perfect și a închis partida într-o oră și 17 minute, scor 6-2, 6-2.

 

Djokovic se va înfrunta în finala Turneului Campionilor cu Alexander Zverev, în reeditarea  meciului secund din grupă. Atunci sârbul s-a impus 6-4, 6-1.

Vezi și: TURNEUL CAMPIONILOR. Roger Federer a reacționat imediat după conflictul dintre Zverev și fani: "Prietene, te rog, taci"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ataraxia
ataraxia  •  18 Noiembrie 2018, 13:55
Postat de pescarul_amator pe 18 Noiembrie 2018, 13:49

un robot si atat. zici ca joci la perete...

asa sunt toti...nu se mai joaca serviciu-voleu...becker a fost printre ultimii mohicani in materie de spectacol. mai era marcelo rios...si mai sunt cativa. astia din zilele noastre...niste robotei

ataraxia
ataraxia  •  18 Noiembrie 2018, 13:53
Postat de burgman pe 18 Noiembrie 2018, 10:13

Foarte bun sportiv sarbul, dar nu iese balcanismul din el ioc. Tipa, urla, arunca rachete.. Orice ar face nu o sa ajunga niciodata la eleganta lui Federer sau Nadal.

nici asa sa nu ai "cateva eruptii" pe meci...parca esti robot; orice se intampla, bine sau rau, tu ai tot mimica aia rece.

pescarul_amator
pescarul_amator  •  18 Noiembrie 2018, 13:49

un robot si atat. zici ca joci la perete...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează