SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP ȘI CAHILL S-AU DESPĂRȚIT

ULTIMA ORĂ Simona Halep și Darren Cahill s-au DESPĂRȚIT! Motivul invocat de australian și prima reacție a liderului WTA

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 21:56

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Darren Cahill nu vor mai colabora din sezonul următor!

Anunțul a fost făcut de australian prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram. Motivul invocat de Cahill este unul pur familial, dorind să fie mai aproape de cei dragi. Darren a mai precizat că va reveni în lumea tenisului în 2020.

Simona i-a mulțumit printr-un mesaj emoționant: "Îți mulțumesc pentru tot, Darren. Pentru toată munca depusă și sprijinul necondiționat pe care mi l-ai acordat în ultimii ani. Am fost norocoasă să te am alături. Îți doresc atât ție cât și familiei tale tot ce e mai bun!". 

Mesajul integral postat de Darren 

"Vreau să anunț că eu și Simona nu vom mai continua colaborarea în 2019 din motive familiale.

După multe discuții și momente de judecată, am decis să pun capăt anilor cu peste 30 de săptămâni plecate pe drumuri și să iau o pauză de 12 luni din antrenorat. Copiii noștri încep o perioadă importantă din viața lor și vreau să le fiu alături.

Vreau să îi mulțumesc Simonei pentru 4 ani minunați. Personalitatea, etica de care dă dovadă, generozitatea și profesionalismul ei au făcut din această colaborare o adevărată plăcere. Practic, am avut un job de vis și vreau să îi mulțumesc pentru tot.

Îi doresc lui Simo și echipei ei să continue pe calea succeselor și o să încerc să fiu alături pe cât pot, de la distanță.

În final, fanilor români care au arătat un sprijin incredibil fetei lor le transmit că sunt minunați. Serios. Mulțumesc că ați adoptat un mic australian pentru 4 ani", a scris Cahill. 

Darren Cahill este antrenorul alături de care Simona Halep a obținut cele mai importante performanțe din carieră. Românca și-a îndeplinit marile obiective alături de australian: atingerea locului 1 WTA și obținerea primului titlu de Mare Șlem în cei 4 ani de colaborare. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (21)
2264101893823582
Kiss Péter  •  10 Noiembrie 2018, 10:27

Decizia lui Cahill a fost de asteptat.Era convins ca Halep nu mai este un viitor eficient pentru el...Halep este in declin ireversibil,la anul va iesi din top 10.

ray51
ray51  •  10 Noiembrie 2018, 09:39

Punem de-o nunta si de-un copil. Bravo Simona !

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  10 Noiembrie 2018, 08:10

Şi dacă Simona ajunge la " cutit"?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează