SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR, SINGAPORE

Ultimul an cu Simona Halep? Declarația lui Darren Cahill despre colaborarea cu românca

Darren Cahill, foto: Gulliver/gettyimages
Darren Cahill, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 13:34

Darren Cahill a acordat un interviu extins celor de la NY Times, în care a abordat cele mai importante aspecte ale jocului numărul 1 mondial, Simona Halep.

Însă australianul în vârstă de 52 de ani a făcut și o declarație interesantă, când a fost întrebat despre colaborarea cu jucătoarea noastră.

"Mereu am spus că există un ciclu de, probabil, 3 sau 4 ani în care antrenezi un jucător și-l înveți tot ce poți, îi dai cât de multă informație poți. Practic, ești dispus să dai totul până devii inutil, iar în tenis, pentru că lucrezi cu un singur jucător, există un maximum de informație pe care i-o poți transmite. E un ciclu scurt dacă e să compari cu alte sporturi sau sporturi de echipă, unde lucrurile continuă să se schimbe", a explicat Cahill.

Colaborarea dintre Simona Halep și Darren Cahill a început în a doua parte a anului 2015, ceea ce face ca sezonul următor să însemne, deja, al treilea sezon în care cei doi lucrează împreună.

Ținând cont de termenul setat de Cahill, turneele de Mare Șlem de anul viitor, obiectivul permanent al Simonei, vor deveni o miză foarte importantă a parteneriatului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează