SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Un fost mare jucător vrea să revoluționeze tenisul: "Să joace și fetele cinci seturi, sunt suficient de puternice pentru a face asta"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 12:12

Fostul mare jucător de tenis Mats Wilander a venit cu propunerea ca în circuitul feminin meciurile din cadrul turneelor de Mare Șlem să se desfășoare după sistemul cel mai bun din cinci seturi, precum la băieți.

"Sunt suficient de puternice din punct de vedere fizic pentru a juca cinci seturi. Publicul vrea să vadă cât mai mult tenis.

Fizic, tactic, emoțional, în acest sistem vei avea tot timpul cele mai bune jucătoare. Se va face o separare între cele bune și celelalte", a spus Wilander, conform Tennis World USA.

Fost număr unu mondial în 1988, Wilander are în palmares șapte titluri de Mare Șlem și 33 de trofee per total, fiind considerat unul dintre tenismenii marcanți ai secolului trecut. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  19 Iunie 2017, 17:16

Fetele pot juca tenis pe sistemul trei din cinci seturi?Mă cam îndoiesc,după două ore jumate,vor înota pe teren,sărăcuțele! :) :) :)

ray51
ray51  •  19 Iunie 2017, 14:47

3 din 5 seturi, cu 3 din 5 game-uri pe set. Un fel de blitz turneu ! Altfel, le vom auzi 'ragetele' vreme de cate 3-4-5 ore... Inebunesti de tot!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează