SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Un nou contract semnat de Simona Halep » Cu ce brand a semnat liderul WTA

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 15:02

Simona Halep, liderul WTA și câștigătoarea Roland Garros, devine un nume tot mai atractiv pentru firmele care vor să se asocieze cu jucătoarea română.

Potrivit Pagina de Media, Simona Halep a semnat o colaborare cu Rexona, urmând să devină imaginea brandului de deodorante. Contractul a fost semnat la începutul acestei luni.

"Fiecare dintre noi poate să ducă o viață sănătoasă. Nu trebuie să fii sportiv de performanță ca să faci mișcare. Trebuie doar să faci mici schimbări în programul de zi cu zi și știu din experiența mea că tocmai micile schimbări sunt cele care dau cele mai bune rezultate. Și dacă ai alături și un partener pe care te poti baza, așa cum este Rexona, atunci mișcarea poate să devină o plăcere", a fost declarația Simonei Halep.

"Prin acest parteneriat extraordinar, sperăm să îi inspirăm pe români spre un stil de viață activ și sănătos. Simona este un ambasador ideal. Echilibrul, pasiunea și naturalețea de care dă dovadă sunt uimitoare, iar performanța ei excepțională în finala feminină de la Roland Garros va trăi mult timp în memoria tuturor românilor", a spus James Simmons, directorul Unilever, compania care deține Rexona.

Simona Halep mai are contracte de publicitate cu Dedeman, Hublot, Dorna, Mercedes-Benz România, Nike, Wilson.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
observator979
observator979  •  12 Iunie 2018, 22:27

GSP ar trebui sa scrie doar despre performantele sportive. Despre contractele financiare de reclama, obtinute de sportivii de top, sa scrie Ziarul Financiar!

616911472005288
Cristian Murgu  •  12 Iunie 2018, 17:33

Comentariul tău...ziaristilor este deajuns mai sant nenumarate subiecte de scos in evidenta

claudiu.h12
claudiu.h12  •  12 Iunie 2018, 16:27
Postat de Daniel Nicolau pe 12 Iunie 2018, 16:15

Știe cineva ce valoare au contractele respective? De curiozitate să vedem cum o prețuiesc acești parteneri.

Nu cred ca te privește pe tine, sau ... pe noi....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează