SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Programul Simonei Halep în timpul pandemiei de coronavirus: „Nu prea poți pleca”

FOTO: Instagram @Simona Halep
FOTO: Instagram @Simona Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 19:36

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) se pregătește acasă, în București, împreună cu Artemon Apostu-Efremov. Antrenorul a vorbit despre programul sportivei în plină pandemie de coronavirus. 

„Suntem la București. E mai ușor să fii acasă în aceste clipe, ai tot confortul. Cu aceste reguli de călătorie nu prea poți pleca. Până miercuri am făcut pregătire fizică în sală, apoi situația s-a agravat și s-a închis centrul national, s-au închis cluburile sportive, centrul de la Izvorani. 

Încercăm să păstrăm un program de pregătire, dar pe cont propriu. Trebuie să ținem țoti cont de sfaturile specialiștilor. Nu vom merge pe teren, doar ceva pregătire fizică, forță, trebuie să facem. O plimbare în aer liber, în măsura în care nu intri în contact cu alte persoane”, a declarat Apostu-Efremov la TV Digi Sport.

VIDEO / Cum ne apărăm de coronavirus

Halep e aptă de joc

Simona Halep a suferit o accidentare la gleznă și a luat o pauză de la tenis. Antrenorul campioanei de la Wimbledon 2019 spune că problemele medicale au trecut. 

„Accidentarea este în regulă. Cred că în cazul în care nu ar fi fost această anulare, ar fi fost aptă pentru Miami. Cu siguranță avem mai mult timp și poate să acorde mai multă atenție recuperării.. Turneele americane erau spectaculaose, cu condiții bune de joc, dar nu avem ce face”, a spus Artemon Apostu-Efremov.

Vezi și

#vafibine Campanie GSP » Peste 100 de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Decizia drastică luată de Serena Williams din cauza coronavirusului: „Vă voi anunța cum merg lucrurile”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează