SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

UPDATE Ce urmează pentru România la Fed Cup » Peste ce echipe poate da în barajul pentru Grupa Mondială

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 09:44

România s-a impus fără emoții în fața Canadei, 3-1, în turul I al Grupei II Mondiale la Fed Cup. Pentru echipa României de Fed Cup urmează meciul de baraj, pentru calificarea în Grupa Mondială.

UPDATE 15:00

S-au stabilit capii de serie: Belarus, Belgia, Olanda și Elveția. România este în a doua urnă, cu Italia, Australia și Slovacia, și va juca împotriva unui cap de serie.

Tragerea la sorți va avea loc pe 13 februarie, ia meciurile se vor juca în weekend-ul 21-22 aprilie.

Ce urmează după baraj?

Dacă România va trece de baraj, va juca în primul tur din Grupa I Mondială, în ediția următoare a competiției, partidă urmată de semifinale și finala Fed Cup. Germania - Cehia și Franța - SUA sunt semifinalele din acest an.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1668012466755844
Cornel Burcea  •  12 Februarie 2018, 20:18

Fetelor felicitari fara Halep(tantari batei vina) santeti magnifice

sooos1ck
sooos1ck  •  12 Februarie 2018, 16:20

Nu intelegi nimic, nu inteleg cum reusesti sa te descurci in lumea asta! Halep nu s-a fortat, a avut multe meciuri, iar Canada a jucat cu jucatoare din afara top 100, era logic (pentru cine are creier sa gandeasca) ca era un meci foarte usor si jucatoarele noastre din al doilea val aveau nevoie de meciurile astea, ca sa prinda experienta! In loc sa fii un om frustrat, un hater, mai bine prinde si tu experienta in viata, in gandire..!

cobadin33
cobadin33  •  12 Februarie 2018, 15:17

Daca Halep joaca si are si chef, trecem de baraj fara probleme, indiferent cu cine am juca. Bencic si Mertens n-o pot bate pe Halep (repet, daca e motivata) si deci orice confruntare incepe de la 2-0 pt noi. Fara Halep, ne va fi dificil si cu Olanda, sa nu mai zic de celelalte echipe.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează