SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

UPDATE Simona Halep, calificare automată în sferturile turneului de la Roma » Madison Keys a dezvăluit motivul din cauza căruia a abandonat

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 12:18

Simona Halep, locul 1 WTA, trebuia să joace azi, împotriva americancei Madison Keys, locul 14 WTA, în optimile turneului de la Roma. Partida nu se mai joacă pentru că Madison Keys s-a retras cu o oră și jumătate înainte de meci.

Keys a abandonat și competiția de dublu, acuzând probleme medicale. În precedenta partidă, cu Dona Vekic, Madison a acuzat de mai multe ori probleme la spate.

"Îmi pare foarte rău că a trebuit să mă retrag. Ieri, în timpul înfruntării cu Donna Vekic, am simțit o durere în zona coastelor. Am încercat să mă încălzesc de dimineață, înaintea meciului cu Smona, dar durerea era încă acolo.

Le cer scuze fanilor și le transmit că sunt nerbădătoare să revin aici anul viitor și să îmi îmbunătățesc performanța", a explicat Keys decizia.

 

Astfel, Simona ajunge în sferturi jucând doar o oră la Roma și profită de o zi liberă în plus față de adversara viitoare.

După un debut fulminant la Roma, 6-1, 6-0 cu Naomi Osaka, Simona Halep merge direct în sferturi, acolo unde va da peste învingătoarea meciului Caroline Garcia - Sloane Stephens. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
190651384872603
Andreii Razu  •  17 Mai 2018, 23:46

Sorții par că tine cu Simona ,sper sa ia și ia un titlu , care și-l dorește f mult . Hai Simona. Halep

merace
merace  •  17 Mai 2018, 21:33

Cand adversara se retrage, e ca un mare noroc ca ai avansat fara efort, dar e si ca o ocazie pierduta de a dovedi ca ai meritat sa avansezi prin joc in teren. Nu se intampla des, trebuie doar sa accepti situatia. Dar nici nu e ceva de care sa poti fi acuzat. Cine o acuza pe Simona pentru decizia lui Keys de a se retrage, probabil e frustrat ca a pariat pe Simona si acum meciul are doar cota 1, sau poate o face doar la comanda, programat/platit fiind sa o critice pe Simona pentru orice. In orice caz, jalnic e el, nu Simona.

1prezescu
1prezescu  •  17 Mai 2018, 19:53

Sharapova a dat lectie de tenis Gavrilovei !

Vezi toate comentariile (43)
Comentează