SPORTURI  »  TENIS  »  ARENELE BNR

UPDATE Simona Halep, Ilie Năstase și Ion Țiriac dați în judecată de BNR!? „Cer un milion de euro!” » BNR: „Nici vorbă de așa ceva”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 17:10

Simona Halep, Ilie Năstase și Ion Țiriac ar fi fost dați în judecată de Banca Națională a României pentru că au cerut reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv, susține Năstase. 

18:21

BNR neagă acuzațiile lansate de Ilie Năstase. Dan Suciu purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale a României a precizat următoarele: „Nici vorbă să fi intentat noi un proces prin care să fi cerut bani. Dimpotrivă, procesul ei l-au început, dar instanța le-a respins calitatea procesuală, astfel că nu va avea loc”.

Potrivit lui Ilie Năstase, guvernatorul Mugur Isărescu le cere acestora daune în valoare de 1 milion de euro.

„Eu și domnul Țiriac și cu domnișoara Halep am cerut să jucăm pe baza sportivă din Cotroceni. Vorbisem și cu domnul prim-ministru, dar nu am primit nicio aprobare.

Apoi domnul Isărescu ne-a deschis proces, că el așa înțelege să facă afaceri. Ne cere daune 1 milion de euro. Acum, eu cu Țiriac nu mai avem mult de trăit, dar am vrea ca baza aia să fie deschisă pentru cei care vin din urmă, care vor juca pe viitor. Pentru că e foarte greu să joci vara în sală”, a spus Ilie Năstase la TV Telekom Sport.

Alături de cei trei au fost dați în judecată și Virginia Ruzici, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil, Adrian Ungur, George Cosac, Cosmin Hodor și Alina Cercel.

Citește și:

CEHIA - ROMÂNIA 2-3 // Simona Halep a primit mesaj de la Kristina Mladenovic imediat după calificare » Ce i-a scris viitoarea rivală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
bazileon
bazileon  •  13 Februarie 2019, 15:23

Dupa ce publica declaratia oficiala a BNR, ca nu i-a dat pe cei trei in judecata, jurnalistul (care si-a falsificat diploma de la medicina) mai adauga cinci tenismeni "dati in judecata". Mai ceva ca la târlă!

347655969058390
Ion Popescu  •  12 Februarie 2019, 10:33

Stire mincinoasa. Manipulare marca *** in lupta pentru a pune mana si pe BNR.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  12 Februarie 2019, 08:12
Postat de ge0x pe 12 Februarie 2019, 00:19

Oamenii ăștia care se cred miezul uita ca sunt muritori. Ma Isărescule faci ceva cu terenurile alea? Nu! Lasă ba lumea sa facă sport acolo. Prin sport faci o mare reclama tarii, e bine când ai campioni. Oamenii ăștia care conduc tara ce *** au de câștigat dacă se dusmanesc? De ce nu se unesc sa facă tara asta bine? Sa pună toți umărul sa aducă bani în tara, sa facă spitale, scoli, drumuri, săli de sport, etc. Sa fim o mândrie de tara ca potențial este. Doar dușmănie fără sens.

Isarescu e doar un nenorocit de mason! si ca toti masonii, are ura pe orice!ei nu fac nimic cu terenurile, dar nici unul ca Soros nu are ce face cu atatia bani in conditiile in care mai are 2 *** si moare! voi chiar nu intelegeti ca pentru genul asta de oameni dezvoltarea unui stat inseamna concurenta lor? sa se abtina hastagistii lui peste de la comentarii despre bolsevici si psdisti, ca-s satul de latrai care nu vad cosul de pe nas din cauza pleoapelor! bine ca comenteaza toti de ce a fost fara sa vada unul ceea ce este!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează