SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN 2019 // VIDEO Simona Halep și celelalte staruri din WTA, provocate să recunoască tehnologia anilor '90 » Momente spectaculoase cu Simona, Osaka și Svitolina în prim-plan

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 10:59

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) se află la New York, acolo unde participă la cel de-al patrulea turneu de Mare Șlem al anului. Ea va debuta la Flushing Meadows marți, contra americancei Nicole Gibbs (25 de ani, 135 WTA).

  • Simona Halep - Nicole Gibbs, partida din primul tur de la US Open, se joacă marți, în jurul orei 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport

Cu câteva zile înainte de startul turneului, Halep și alte jucătoare din WTA au participat la un eveniment interactiv plănuit de WTA, în care câteva staruri ale circuitului feminin au fost provocate să folosească diverse obiecte specifice anilor '90, cum ar fi un telefon fix, un walkman sau atât de îndrăgitele casete video.

Simona Halep, Naomi Osaka, Kiki Bertens, Jelena Ostapenko, Elina Svitolina și Bethanie Mattek-Sands au analizat și experimentat respectivele obiecte, într-un videoclip devenit viral pe rețelele de socializare: 

Vezi și:

Primăria din New York acuză US Open! Au declarat venituri mai mici cu 31 de milioane € + suma URIAȘĂ câștigată în 2017

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cristiano9ron
cristiano9ron  •  25 August 2019, 11:55

Un nokia era mai indicat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează