SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Continuă scandalul! Serena Williams îl critică dur pe Mouratoglou: "Nu înțeleg! I-am trimis un mesaj"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 11:46

Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) s-a luat public de antrenorul Patrick Mouratoglou, după ce acesta a recunoscut că i-a transmis indicații elevei sale în timpul finalei pierdute în fața lui Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6.

  • CONTEXT:  Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI

Americanca refuză în continuare să admită că a dialogat cu antrenorul său în timpul partidei, aceasta lansând o declarație virulentă la adresa propriului antrenor. 

"Chiar i-am trimis un mesaj în care l-am întrebat despre ce vorbește. Noi nu avem niciun fel de semne, niciodată nu am discutat despre asta. Eu nici măcar nu-l chem la on court coaching. Încerc să-mi dau seama de ce a spus asta. Nu înțeleg de ce a spus-o", a spus Serena Williams.

Mouratoglou a recunoscut indicațiile!

"Sunt sincer, trebuie să recunosc că m-am folosit de coaching. Dar oricine o face, știți și voi asta. Și antrenorul lui Naomi Osaka a făcut asta la fiecare punct, oricum.

Există o regulă și există o psihologie pe care ar trebui să o aibă arbitrul de scaun. El ar trebui să spună că te-a văzut făcând asta și să acorde un avertisment. Dar ceea ce a făcut Carlos Ramos a fost atât de extrem. E păcat. Există o regulă, da, dar nu poți strica o finală de Grand Slam transformând-o într-o dramă și îl transformați în dramă.

Serena s-a simțit insultată, s-a simțit tratată precum o trișoare. S-a simțit complet umilită! De asta a reacționat în acest mod, iar integritatea e cel mai important lucru pentru ea", a spus antrenorul francez la finalul meciului de duminică. 

Vezi și: Declarații surpriză! Pe cine consideră Novak Djokovic vinovat pentru scandalul făcut de Serena Williams în finala US Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
1805206759773888
Lenuta Oroian  •  10 Septembrie 2018, 22:00
Postat de wba33 pe 10 Septembrie 2018, 12:23

Jucatoare imensa, caracter mediocru in cel mai bun caz. La ce cariera a avut daca avea ceva in capul ala se retragea frumos in glorie nu cu circul asta ieftin.

Serena mai are nevoie de 2 gs ,ca sa o intreaca pe M. Court, si sa fie considerata cea mai buna din istorie.Daca nu le ia in usa, altundeva este mai greu...oricum e singura tenismena favorizata din circuit, si la Wimbledon si la USO. Pe Azarenka si celelalte mamici din tenis, nu le- a ajutat wta.Frustrarea ei e mare, a fost sigura ca o invinge pe Osaka, dar japoneza a fost peste asteptari.Pacat ca ia umbrit victoria meritata lui Osaka.

849532438446774
Robert Bardita  •  10 Septembrie 2018, 19:58

beax dizgratioasa "gratioasa"

10155633308976552
Cornel Perju  •  10 Septembrie 2018, 19:06
Postat de Alexandru Chis pe 10 Septembrie 2018, 14:22

Serena vrea cu tot dinadinsul sa iasa urat din scena! Prevad ca acest G.S. a fost ultimul la care a participat pentru ca la openul australian vor fi controale severe anidoping.

nimeni nu indrazneste sa o controleze pe Serena. La AO temperatura depaseste 40 de grade plus ca suprafata este foarte rapida. *** de 100kg moare pe teren la temperatura aia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează