SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Kerber, după eliminarea de la US Open: "Nu, nu-mi pasă ce fac Halep și Wozniacki"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 18:07

Angelique Kerber (4 WTA), campioană la US Open în 2016, a fost eliminată în turul III de la Flushing Meadows, pierzând în trei seturi cu Dominika Cibulkova (35 WTA), scor 6-3, 3-6, 3-6.

Jurnaliștii au întrebat-o pe nemțoaică la conferința de presă de după meci dacă e influențată în vreun fel de faptul că și primele două jucătoare ale lumii, Simona Halep (1 WTA) și Caroline Wozniacki (2 WTA), au părăsit prematur competiția. Răspunsul lui Kerber a fost unul ferm.

"Nu, nu-mi pasă ce fac Simona și Caroline (râde), pentru că eu mă ocup de meciurile mele, de adversarele mele, de cum decurge ziua mea, nu mă uit la celelalte rezultate, urmez drumul meu. Nu îmi place să urmăresc cine câștigă, cine pierde, asta nu-mi afectează jocul sau pregătirea", a declarat Kerber.

Vezi și:  Ilie Năstase a găsit motivul eliminării premature a Simonei Halep de la US Open: "Dacă eram în locul lor, n-o lăsam să joace"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
robby73
robby73  •  04 Septembrie 2018, 00:28
Postat de spinoza pe 03 Septembrie 2018, 21:03

Pai nici lor nu le pasa ce faci tu! De când l-au numit pe Wim antrenor, n-ai progresat! Dă-i un SMS și ia-ți alt antrenor daca vrei sa performezi din nou!

Wimbledon ???

merace
merace  •  03 Septembrie 2018, 23:47

Propun GSP sa creeze articole de tipul ACUM SE JOACA... unde cei care urmaresc meciurile de mare interes sa poata comenta, din orice sport. Indiferent daca joaca acolo români sau nu.

merace
merace  •  03 Septembrie 2018, 23:09

Tsurenko are 5-4 si primeste... Lupta e mare din primul set, dar aici nu stiu daca experienta va invinge, sau tineretea... Tsurenko deja pare mai afectata de efortul la care o supune foarte tanara cehoaica.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează