SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

Sorana Cîrstea - Taylor Townsend 5-7, 2-6 // FOTO + VIDEO US Open a rămas fără nicio româncă! Townsend, prea puternică și pentru Sorana

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2019 19:40

Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA) a continuat forma bună din meciul cu Simona Halep și a eliminat-o și pe Sorana Cîrstea (29 de ani, 106 WTA) de la US Open. 

Americanca s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-2, după o oră și 29 de minute de joc.

  • În turul următor, Taylor Townsend o va întâlni pe Bianca Andreescu

Sorana a avut un start de meci care ne-a dat speranțe: românca a fost extrem de activă la retur și a condus în două rânduri cu break, 2-0 și 3-2. Jucătoarea noastră a intrat foarte montată în meci și a reușit să anihileze prin passing-uri de efect venirile dese ale fileu ale americancei, exact arma cu aceasta o doborâse pe Halep.

Din păcate, Sorana nu a putut executa același plan tactic pe toată durata meciului, jocul ei începând să fie scurtcircuitat de greșeli neforțate.  

Românca a condus cu 5-4, dar Townsend a rezistat presiunii și a câștigat clar următoarele 3 game-uri, scor 7-5, americanca fugind astfel cu primul set.

Sorana n-a putut trece peste impactul moral al pierderii primului set. Townsend a fost la cel mai bun nivel al său, a spulberat orice intenție ofensivă a româncei și a câștigat clar, scor 6-2, obținând calificarea în „optimi”, unde va da peste învingătoarea meciului Bianca Andreescu - Caroline Wozniacki.

Eliminarea Soranei Cîrstea înseamnă că România a rămas fără nicio reprezentantă pe tabloul feminin de „simplu” la US Open. La masculin, Marius Copil mai e în cărți la „dublu”, alături de Nick Kyrgios, iar la feminin, Raluca Olaru joacă la „dublu” în turul II.

Sorana Cîrstea - Taylor Townsend 5-7, 2-6

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
mosvasile
mosvasile  •  01 Septembrie 2019, 14:34
Postat de merace pe 31 August 2019, 19:33

Ciudat, Sorana stia la ce sa se astepte, dar nici ea nu prea le are cu lobul, cand a incercat dadea tot in racheta adversarei de la fileu. Fetele astea nu stiu sa dea lob inalt, care sa cada pe fundul terenului?!

Cum sa dai lob la niste mingii bubuite cu 200 la ora?Singura solutie era sa returneze direct in ea,ceeace Simona a si facut- de cate ori a putut- si de fiecare data i-a reusit!Cu o singura exceptie, cand din intamplare mingea a ricosat din racheta adversarei in banda iar apoi, in terenul Simonei si din pacate,a fost o minge de game!

mosvasile
mosvasile  •  01 Septembrie 2019, 14:22

Acum tinem cu Bianca Andreescu!Meci de "sumo"in optimi, intre Andreescu si Townsend?Parca sa zic ca Andreescu s-a mai dezumflat!

mikidiki
mikidiki  •  31 August 2019, 20:51

Forzza Bianca o sa ii predea o lectie "tramvaluiului ala!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează