SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // VIDEO Emoții mari pentru Novak Djokovic » Accidentat la umărul stâng și chinuit de dureri, sârbul a câștigat greu în turul II la US Open

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 08:48

Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) s-a calificat în această dimineață în turul III la US Open, după victoria în trei seturi reușită în fața argentinianului Juan Ignacio Londero (26 de ani, 56 ATP), scor 6-4, 7-6 (3), 6-1. Sârbul a trecut însă prin mari emoții din cauza unei accidentări la umărul stâng.

Djokovic a părut vizibil incomodat încă din startul meciului, iar la scorul de 3-3 a apelat la intervenția fizioterapeutlui pentru a primi tratament la umărul stâng. Sârbul, limitat în mișcări, a reușit totuși să-și treacă în cont primul set, scor 6-4.

În continuare apăsat de dureri, Djokovic a avut un start de secund îngrozitor. Londero s-a distanțat la 3-0, a avut două break-uri în față, însă argentinianul n-a făcut față presiunii și a pierdut până la urmă setul la tie-break.

Setul trei a mers într-o singură direcție, fiind manșa în care Djokovic a părut că a scăpat de dureri. Totuși, accidentarea la umărul stâng poate cântări în parcursul sârbului din turneu, acesta recunoscând că se confruntă de mai bine de 10 zile cu dureri în acea zonă. 

În turul următor, Djokovic îl va înfrunta pe câștigătorul partidei Denis Kudla (111 ATP) - Dusan Lajovic (29 ATP). 

Vezi și: 

Boris Becker, moment incredibil la US Open » Motivul pentru care nu și-a putut cumpăra alcool de la un supermarket 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bodrin
bodrin  •  29 August 2019, 16:45

Revenire: Djokovici a câștigat greu, cu numai 3-0, în 2 ore și 12 minute!

bodrin
bodrin  •  29 August 2019, 12:05

La câte turnee a câștigat și la câți bani și faimă a adunat, Djokovici ar putea să se retragă...înainte de a ajunge la mersul cu baston sau, Doamne ferește, mai rău...

2306384476119627
Eu Unicul  •  29 August 2019, 11:00

Daca Djokovic a castigat greu cu 3-0, atunci federer care a pierdut primul set in 2 meciuri consecutive inseamna ca a realizat un adevarat miracol!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează